Adat Hukum



Adat Hukum ngadalikeun impor barang kana Amérika Sarikat jeung tugas (atawa pajeg impor) dibayar dina barang saperti. Amérika Sarikat Adat istiadat jeung Protection Border Agénsi pangaturan agénsi utamana tasked jeung overseeing American hukum adat. US Adat istiadat jeung Protection Border (CBP) federal agénsi penegak hukum, jeung a subdivision of the United States Department Nkri Kaamanan. Nu CBP ieu tasked jeung ngatur jeung facilitating dagang internasional, ngumpulkeun tugas impor, jeung enforcing AS trade, adat istiadat, jeung aturan imigrasi. Dibikeun wengkuan lega tina tugas, ieu téh sugan teu heran CBP sabenerna nu panggedéna agénsi penegak hukum di Amérika Serikat jeung workforce leuwih ti, disumpah agén federal jeung aparat. CBP téh utamana tanggung jawab pikeun nyegah teroris ti ngasupkeun nagara, tapi ogé handles imigran ilegal tina sagala rupa, nyegah importation of ubar ilegal jeung nu séjénna barang nu dinyusupkeun, jeung mayungan AS agrikultur jeung lingkungan kapentingan ku nyegah bubuka asing hama, tatangkalan, atawa kasakit. CBP ogé muterkeun hiji peran dina mayungan American intelektual kapentingan. Salaku dicatet, nu Amérika Sarikat imposes tariffs atawa ‘tugas adat’ on the importation of barang. Biasana, ieu tugas rata-rata ngeunaan tina nilai produk. Kawajiban anu levied dina waktu impor jeung mayar ku importir tina catetan. Dina kasus individu anjog di Amérika Sarikat, tangtu purchases bisa jadi dibebaskeun tina mayar hiji kawajiban keur jumlah kawates purchases.

Dina sababaraha kasus, tugas adat bisa greatly ngaleuwihan tarif ditétélakeun di luhur, utamana lamun produk tangtu ti bangsa asal.

Ieu tugas adat bisa ngahontal saluhur

Dina kasus séjén, produk tangtu ti pikaresep mitra dagang bisa jadi salaku low salaku nol. Nya kitu, tangtu rupa barang anu dibebaskeun tina kawajiban mandang sumber bangsa. Kagagalan bener sasuai jeung aturan adat bisa ngahasilkeun hukuman parna kaasup rebutan barang impor, kitu ogé sipil jeung hukuman pidana ngalawan maranéhanana aub. Sadaya barang ngasupkeun AS nu matuh ka sungsi ku CBP. Saha anu intentionally usaha pikeun nyumputkeun bahan asup kana nagara bisa nyanghareupan hukuman sipil atawa kriminal. Lamun hayang inpo nu leuwih lengkep ngeunaan hukum adat, mangga buka sumber didaptarkeun di handap. Sajaba ti, anjeun bisa ngontak hiji pangacara di wewengkon anjeun lamun anjeun nganjang urang Firms Hukum kaca. Dina panggih, anjeun kudu dibewarakeun nu mana wae nu item nu anjeun dibeuli atawa nu mawa sareng anjeun kana mulang ka Amérika Sarikat nu anjeun teu gaduh lamun kenca. Ieu bisa di antarana hadiah anjeun meuli keur batur atawa narima bari mancanagara, souvenir, atawa komo kapanggih item. Artikel anu ditulis ku attorneys jeung para ahli di sakuliah dunya nyawalakeun aspék legal patali jeung Hukum Internasional kaasup hukum adat, masarakat Éropa hukum, impor jeung ékspor, investasi internasional, dagang internasional, hukum Islam, lepas pantai ladenan