AHLI HUKUM



Ahli HUKUM

Kuring oge hoyong dicatet yén my harga nu leuwih Luhur atawa leuwih handap ti ahli hukum séjén, sabab, salaku ceuk kuring, harga pikeun jasa maranéhanana anu dijudulan ka nangtukeun ngan pengacara nu, tapi bakal fundamentally salah néangan hiji pengacara, fokus ukur dina harga. Sadaya ahli hukum utamana jalma jeung pangaweruh jeung pangalaman, tapi pangalaman jeung pangaweruh bisa rupa-rupa nyata antara beda attorneys. Ieu téh henteu salawasna anu pangalusna nu bisa jadi nu paling mahal pengacara.Kuring pohara nyarankeun Anjeun pikeun nyieun hiji kaputusan jadi yakin pikeun ngobrol pengacara a, komo leuwih alus – konsultasi jeung manéhna nyieun presentasi nya ngeunaan eta jeung nyieun pilihan sadar, nu gumantung kana solusi pikeun masalah Anjeun.