Aturan transportasi kargo Uzbekistan airways



Asupna Uzbekistan kana pasar dunya dipirig ku perkembangan gancang jaringan komunikasi, kaasup aviation. Central panggedena Asia sacara maskapai Uzbekistan Airways ieu nyoba pikeun nyieun pamakéan pinuh ku nu nguntungkeun posisi geopolitik nagara di crossroads rute linking Éropa jeung South East Asia.

Dua nu bandara panggedéna tina Tashkent jeung Naoi anu bandara hub pikeun Uzbekistan Airways. Urang nawarkeun transportasi kargo dina kargo compartments panumpang planes ngalayang rutin, jeung penerbangan Piagam dina arah nu mana waé dina Boeing ER kargo aircrafts. Urang oge ngalakukeun angkutan barang dina penerbangan dijadwalkeun dina Boeing ER kargo aircrafts ngaliwatan Naoi, bandara, nu geus dibuka panto anak ka dunya bisnis dina. salaku internasional intermodal puseur logistik anu nyambungkeun utama logistik puseur Éropa jeung Asia. Pikeun timely kotamadya sukabumi di optimal ngagunakeun kamampuh dijieun hiji grup pikeun booking cargoes. Bahaya cargoes nu produk atawa zat anu bisa pasang aksi hiji risiko signifikan pikeun kaséhatan, kaamanan atawa sipat lamun diangkut ku hawa jeung nu digolongkeun diatur ku IATA dina angkutan barang bahaya.

Contona, cet, és garing, accu, mobil, jsb, nu diatur minangka barang bahaya pikeun transport ku hawa

Pikeun kasalametan air transportation, shipper kudu mastikeun yén produk atawa zat nu bener pasti, digolongkeun, rangkep, ditandaan, dilabélan jeung documented luyu jeung ICAO Téhnis parentah jeung IATA DGR. Nurutkeun aturan maskapai booking kargo téh kudu dieksekusi teu saméméhna ti poé jeung teu saterusna ti poé saméméh rencanana miang