BANTUAN HUKUM ONLINE



PENGACARA BANTUAN ONLINE

Dina kahirupan sapopoé unggal urang, bari jeung bisnis mindeng teu eta kajadian sawaktos anjeun keur kapaksa membela sorangan jeung hak maranéhanana ngagunakeun rupa-rupa panerapan. Tapi biasana teu nyaho kumaha atuh eta, teu bakal jadi hiji palanggaran hukum, atawa kumaha teu jadi korban dina leungeun jalma nimpah teu luyu jeung hukum.

Dina kahirupan sapopoé unggal urang, bari jeung bisnis mindeng teu eta kajadian sawaktos anjeun keur kapaksa membela sorangan jeung hak maranéhanana ngagunakeun rupa-rupa panerapan. Tapi biasana teu nyaho kumaha atuh eta, teu bakal jadi hiji palanggaran hukum, atawa kumaha teu jadi korban dina leungeun jalma nimpah teu luyu jeung hukum.

Merealisasikan ieu, Hukum Department geus siap pikeun nyadiakeun nasehat legal di Ibukota dina bentuk:

Lisan nasehat;

Persiapan ditulis hukum pamadegan;

Saran Legal online.