BANTUAN HUKUM PIKEUN DITUMPURKEUN



BANTUAN HUKUM PIKEUN DITUMPURKEUN

Bébas nasehat legal bisa mantuan hiji jalma ditumpurkeun ngan dina kasus lamun anjeun kudu netelakeun sababaraha dibekelan hukum disadiakeun dina nu mana wae nu dibikeun kaayaan katuhuD. nyaeta, dina kasus dimana eta teu diperlukeun pikeun salajengna karya pengacara atawa yudisial resolusi kaayaan.

Regional cabang «Association of pamakéna» geus siap pikeun nyadiakeun ditumpurkeun jeung kulawarga maranéhanana ladenan legal dina watesan preferential, jeung dina sababaraha kasus bébas.

bantuan hukum

Disubsidi bantuan hukum — hukum professional bantuan ka hiji jalma dina kasus tangtu pinuh atawa sawaréh ku nagara.

Pikeun ciri sistem disubsidi bantuan hukum anu unsur di handap ieu:

Panarima disubsidi bantuan hukum:

rawan grup sosial merlukeun panangtayungan ku nagara (jeung disabilities mental, nu miskin, nu ditumpurkeun, barudak tanpa care parental, jsb .);

jalma anu manggihan diri dina kaayaan legal patali ka wangenan dasar hak-hak jeung kabebasan (tersangka jeung dituduh kejahatan, jalma tunduk kana carana nundung, jsb .);

korban kajahatan;

individu pangabisa nu nolak nu di sengketa ieu teu jelas dina kamampuan lawan (a person swasta ngalawan Corporation).

Subjék anu bisa jadi ditugaskeun tanggung jawab pikeun nyadiakeun subsidi bantuan hukum (panyadia) dibagi kana:

swasta — individu jeung organisasi gawe dina ladenan hukum pasar, dipingpin ku mékanisme timer governance jeung swasta infrastruktur logistik;

jaringan husus state hukum Bureau dijieun jeung financed ku nagara, nyadiakeun bantuan ka sakabeh jalma anu qualifies pikeun narima eta di expense of state;

organisasi masarakat jeung nu séjénna nonprofits — biasana di expense of philanthropists jeung relawan. Salian disubsidi bantuan hukum mindeng ngalakukeun fungsi pikeun nu penyediaan jasa hukum mangrupa salah sahiji komponén (bantuan ka disadvantaged golongan sosial, jeung saterusna ).

Penyediaan bantuan hukum:

bisnis;

persiapan nu mana wae nu dokumén legal;

ngagambarkeun kapentingan dina hubungan jeung masarakat otoritas jeung pangadilan;

palaksanaan bukti-gathering

Extent of subsidi:

full;

parsial.