BANTUAN KULAWARGA PENGACARA



MANTUAN KULAWARGA PENGACARA

Kalobaannana ngatur pikeun ngajawab aduan ku prosedur kasapukan silih pihak. Tapi, aya mindeng kaayaan lamun sengketa teu bisa ngumbar ngaliwatan hungkul jeung spouses masih kudu neangan bantuan ti kulawarga pengacara nungkulan cerai, division of sipat, kawajiban pangropéa jeung urusan séjén.

Hukum kulawarga mangrupa salah sahiji séktor ngarah hukum, nu ngatur nikah jeung kulawarga hubungan.

Dasar hukum polah nu ngatur urusan kulawarga nyaeta Kulawarga Kode

Manéhna utama hukum kana nu sagala attorneys jeung ahli hukum di defending kapentingan klien.

Kulawarga pengacara atawa pangacara perlu lamun aya nu di handap rupa-rupa sengketa kulawarga:

asalna ti nikah jeung kulawarga hubungan tina spouses;

timbul out of hukum hubungan»spouses jeung barudak»;

séjén sengketa kulawarga