BANTUAN KULAWARGA PENGACARA



MANTUAN KULAWARGA PENGACARA

Dasar hukum polah nu ngatur urusan kulawarga nyaeta Kulawarga Kode. Manéhna utama hukum kana nu sagala attorneys jeung ahli hukum di defending kapentingan klien.

Kulawarga pengacara atawa pangacara perlu lamun aya nu di handap rupa-rupa sengketa kulawarga:

asalna ti nikah jeung kulawarga hubungan tina spouses;

timbul out of hukum hubungan «spouses jeung barudak»;

séjén sengketa kulawarga.