BÉBAS BANTUAN HUKUM



BÉBAS BANTUAN HUKUM

Penyediaan bébas bantuan hukum kudu dumasar kana prinsip kitu salaku objektivitas, impartiality, timeliness, sarua warga ‘ aksés ka bantuan jeung karusiahan di anak rezeki.

Pamilon dina sistim masarakat bébas bantuan hukum nu Eksekutif otoritas jeung maranéhanana subordinate lembaga, nu Eksekutif otoritas konstituén badan, pamaréntah hukum kantor, ahli hukum jeung notaries. Luyu jeung hukum awak daya Eksekutif of wewengkon mutuskeun pikeun ngadegkeun naha maranéhanana state hukum Biro atawa kaasup penyediaan bébas bantuan hukum ahli hukum. Maranéhanana dirancang pikeun nangtukeun jumlah jeung prosedur jeung éraan of ahli hukum jeung santunan maranéhanana expenses dina rendering of a free bantuan hukum.