BÉBAS BANTUAN PENGACARA A



BÉBAS BANTUAN PENGACARA

Sababaraha kantor hukum méré saran ngan pikeun jalma jeung disabilities, lain sangakan ka nu miskin, jeung sajabana anu terbuka ka sagala. Coba ngarti.

Paling tarik awéwé

Salah sahiji pilihan pikeun ménta bébas bantuan hukum pikeun ngadaptar dina website. Eta ngawangun sungut, nu, dina gawé babarengan jeung Departemen kaadilan nyadiakeun ladenan legal bébas.

Pikeun mantuan bisa teu sakabeh: nu service ieu disadiakeun pikeun jalma nu rata-rata gross panghasilan ieu di handap 1773 euro per bulan. Tapi, jumlah ieu téh padet pisan, sabab komo nu resmi gaji rata di Éstonia loba kurang.

Pikeun nelepon metoda ieu leres pisan bébas bakal jadi teu adil. Istilah bantuan anu kieu: hiji jalma ngeusi dina angkét dina website jeung bayaran lima euro. Prosedur ieu ngajadikeun eta klien. Sanggeus éta dua kahiji jam konsultasi manéhna disadiakeun haratis. Lamun kasus serius jeung dua jam teu cukup, pikeun saterusna tilu jam, customer bayaran 20 euro, pamaréntah compensates 50%. Pikeun sapuluh jam saterusna aya diskon – customer bayaran 40 euro per jam.