Bébas Komérsial Kasapukan Ngajakan Citakan — Citakan Lab



Ulah anjeun hoyong pikeun nyewa harta? Lamun enya, mangka kasuksésan bisnis bakal gumantung kana tangtu istilah jeung kaayaan tina kasapukan ngajakan. Dina kali, nu boga usaha teu meunang bingung di antara padumukan jeung komersial leases. Tapi saencan anjeun pendekatan tuan tanah, anjeun kudu ngarti beda dasar antara duanana sakumaha ieu aya dua aspék beda jeung duanana beda-beda ti hiji jeung nu séjénna. Saméméh signing nanaon, anjeun kudu mastikeun yén anjeun ngarti sadaya istilah jeung kaayaan harta anjeun renting saperti panjang ngajakan, jumlah nyewa jeung konfigurasi rohangan fisik. Dina raraga junun nyewa sipat jeung meunangkeun ngaliwatan prosés pamahaman istilah jeung kaayaan, landlords pamakéan komérsial kasapukan ngajakan témplat dina raraga mantuan eta ngarti kabeh ngeunaan rental sipat di jéntré. Mun anjeun ogé daék nyewa sipat jeung teu dibeuli, mangka bakal merlukeun kurang modal. Oge, anjeun bakal kudu komérsial kasapukan ngajakan template for teuing. Urang geus haratis komérsial kasapukan ngajakan témplat dina utama urang website. Cek eta kaluar jeung ngundeur eta pikeun free jeung make eta pikeun sipat rental. Komérsial pasatujuan ngajakan anu loba nu leuwih pajeulit batan nu padumukan leases salaku sarat jeung kaayaan nu negotiable jeung fleksibel. Dina raraga ngarti leuwih ngeunaan komérsial ngajakan jeung anak tanggung jawab jeung hak leuwih ti unggal pihak, jieun maca salaku urang ngajelaskeun eta sadayana. Komérsial ngajakan nyaéta hiji wangun kasapukan éta kabentuk antara bisnis jeung tuan tanah nu istilah jeung kaayaan nu disorot pikeun sipat rental. Sajaba ti, tipe ieu of kasapukan ieu ngan dugi ka arah husus renters néangan bisnis sipat jeung alesan komérsial. Anjeun kudu mastikeun ngarti istilah jeung kaayaan sipat rental saméméh anjeun nyokot nu terjun ka signing ngajakan dokumén. Oge, maranéhanana kudu minuhan kaayaan kiwari, kitu ogé mangsa nu bakal datang kaperluan bisnis. Hanjakalna, lamun gagal pikeun nangtukeun sarat maranéhanana saméméh committing ka ngajakan pasti bakal ngakibatkeun sababaraha konsékuansi ngarugikeun. Jadi, di dieu aya sababaraha umum jeung umum istilah jeung kaayaan kaasup dina dokumen. Ieu mangrupa jumlah nu bakal nunda maju ku tuan tanah di tempat kahiji. Tuan tanah nu tanggung jawab ngitung jumlah nyewa dina dasar footage square tempat. Salaku nu meuli hiji, anjeun kudu mastikeun ngeunaan footage dipaké ku nu tuan tanah guna datang nepi ka jumlah nu nyewa. Contona, lamun harta footage ngawengku tembok interior jeung lift teuing, mangka anjeun ogé kudu mutuskeun kana salaku ka naha bakal tanggung jawab mayar off pajeg sipat, utiliti, perbaikan asuransi jsb. Komérsial kasapukan ngajakan ogé bakal nyorot kanaékan jumlah nyewa dina dasar persentase taunan. Salaku nu meuli hiji, anjeun kudu negotiating jumlah nu nyewa jeung tuan tanah nu bari keur jelas ngeunaan hiji cap ku kituna aya no isu jeung rental waragad saterusna. Pastikeun yén cap persentase kanaékan nyaéta manageable. Jumlah kudu megatkeun jeung terus jeung silih pamahaman. Ampir kabéh sipat bisnis sellers milih jangka panjang pasatujuan ngajakan. Dina waktu ieu bisa jadi imprudent keur bisnis anyar atawa nu meuli. Lamun anjeun tuan tanah ogé cara nu sarua, anjeun kudu nanya ka ngurangan istilah tina kasapukan ngajakan.

Sanajan, ieu bisa ngumpulkeun jumlah ka extent sababaraha, tapi ieu hiji kaputusan wijaksana ti agreeing leuwih lengthy istilah. Sajaba panjang ngajakan, nu kasapukan bakal ogé nepikeun parobahan, parobahan, jeung kamajuan nu bisa dijieun ka sipat rental. Upami anjeun keur perencanaan nyieun parobahan dina harta, mangka anjeun ogé kudu mutuskeun leuwih nu pihak bakal tanggung jawab mayar pikeun perbaikan jeung amendments dijieun dina harta. Oge, anjeun kudu mastikeun kaayaan asli teuing. Pikeun conto, sababaraha landlords bunuh dina nyieun parobahan ngan lamun pembeli satuju pikeun nyadiakeun rental sipat nu sarua salaku ieu samemeh di ahir tenancy periode. Jadi, mastikeun yén anjeun ngabahas sagala aspék ieu sateuacanna guna nyingkahan musibah nu bakal datang konsékuansi. Kasapukan ogé kudu nutupan katerangan sipat rental dina ngajakan. Bisa jadi aya sababaraha presents jero sipat rental. Dina kali, landlords teu bener tambah déskripsi lamun meuli anu geus dicokot hiji béda dina sipat rental, mikir aya point of nambahan wincikan. Maranéhanana pasti kudu nambah wincikan tina sipat rental dina kasapukan ngajakan. Saterusna, nu kasapukan ngajakan kudu ngawengku déskripsi ngeunaan wewengkon dapur, umum wewengkon, kamar mandi, fasilitas parkir jsb. Ieu deui hiji penting klausa pikeun pembeli anu hayang sorangan sipat rental pikeun bisnis. Klausa ieu bakal nyegah ti tuan tanah nyewa harta anjeun pikeun nu mana wae nu anjeun bisnis pesaing. Dina kali, eta kudu di antarana informasi ngeunaan tanda jeung simbol disimpen deukeut sipat rental. Kasapukan ngajakan kudu ngandung simbol jeung tanda-tanda anu bisa katempo ti jalan. Sajaba ti, anjeun oge kudu mariksa lokal zona salaku ka mana jeung nu leuwih bisa dipaké pikeun padumukan jeung tujuan komérsial. Anjeun kudu mastikeun ngeunaan zoning ordinances dina raraga nangtukeun aplikasi tina watesan. Ieu bagian hadir di ngajakan nu idin kagiatan tenant nu diwenangkeun pikeun kalibet di jero sipat rental jeung nu ti nu maranéhanana anu kawates. Dasarna, nu make klausa mantuan dina securing sipat rental ti potensi karuksakan, keur mangpaatna pikeun tuan tanah, ngawatesan nu liability for eta dina ngajalankeun lila. Salaku nu meuli hiji, anjeun kudu nyuhunkeun pamakéan lega bagian mun anjeun boga bisnis nu bisa dilegakeun ka tingkat saterusna jeung kaasup dina kagiatan sejenna. Sejen aspék pangpentingna nu dibahas dina kasapukan ngajakan anu assigning jeung subletting. Ieu kalakuan renting sipat rental ka sub-tenant. Ieu téh hiji hal anu kacida penting anu perlu dibahas sacara saksama antara tenant jeung tuan tanah nu jadi yén aya no masalah saterusna. Tenant nyaéta tanggung jawab pikeun mayar pikeun rental jumlah naha usaha relocates atawa gagal atawa sama sekali. Tapi lamun tenant nu dibéré idin pikeun sublet sipat dina assigning jeung subletting polah, tuluy maranehna pasti bisa maluruh batur nu sejenna pikeun nutupan jumlah rental sipat. Upami teu kitu, mangka nu tenant bakal kudu mayar nyewa sorangan. Lamun anjeun meuli sipat rental pikeun alesan bisnis, mangka eta bisa jadi umum jeung pasti bakal boga pagawé jeung buruh teuing. Kasapukan ngajakan bakal nyorot jalma atawa pagawe jeung disabilities (lamun nu mana wae) jeung nangtukeun dina bagian ieu salaku ka anu bakal tanggung jawab mayar pikeun robah jeung nyieun alterations ka harta. Sedengkeun loba jelema meunangkeun bingung antara padumukan jeung komersial ngajakan, ieu téh krusial pikeun ngarti duanana sabab nu beda-beda ti hiji jeung nu séjénna. Ieu téh hiji komérsial kasapukan ngajakan antara tuan tanah jeung tenant outlining istilah jeung kaayaan sipat rental. Di sisi séjén, padumukan kasapukan ngajakan ogé katelah padumukan kontrak rental kabentuk ku landlords pikeun nyewa kaluar real estate pikeun tujuan hirup. Dasar béda antara boh tina pasatujuan nyaeta komérsial sewa keur bisnis rental sipat bari padumukan kasapukan ngajakan téh pikeun tujuan tinggal. Lamun urang ngabandingkeun boh di antarana, nu komérsial leases anu kompleks jeung leuwih nyusahkeun ti padumukan jalma-jalma. Komérsial pasatujuan ngajakan teu bener subjected ka protection consumer hukum, jajahan padumukan leases. Pikeun conto, aya ayakeun aturan nu mana wae nu keur mayungan nu tenant sacara privasi atawa aya midang dina kaamanan deposit. Komérsial kasapukan ngajakan jangka panjang hiji nu ngajadikeun eta hésé pikeun anjeun pikeun megatkeun atawa robah kasapukan. Oge, nya eta anu jum atan mengikat kontrak ngalibetkeun duit. Sedengkeun padumukan kasapukan ngajakan bisa jadi duanana, jangka pondok jeung jangka panjang. Sajaba titik di luhur, lolobana komérsial leases ogé teu dumasar kana hiji standar kasapukan atawa wangun salaku unggal komérsial ngajakan dirobah dina dasar nu tuan tanah sacara perlu. Ieu naha anjeun kudu ningali ka unggal jeung unggal kasapukan komérsial anjeun meunang ngaropéa jeung nu ditawarkeun pikeun anjeun. Sabalikna, padumukan kasapukan dipikaresep ngabogaan hiji format standar. Tapi di kali, éta ogé merlukeun kustomisasi dina kasus jarang, gumantung kana nu meuli. Ayeuna urang geus dibahas cukup ngeunaan komérsial leases, anjeun bisa jadi kudu meunang nyaho yén komérsial kasapukan ngajakan negotiable jeung fleksibel. Maranéhanana subjected ka leuwih badami antara tuan tanah jeung boga usaha. Ieu kamungkinan kajadian alatan usaha teu kudu sababaraha fitur husus dina sipat rental jeung rohangan. Sabalikna, padumukan leases nu lolobana aya dina hiji format standar jeung aya ogé anu fléksibel tapi ngan lamun kudu jadi. Jadi, upami anjeun keur perencanaan meuli sipat rental pikeun anjeun bisnis, mangka anjeun bisa néangan komérsial kasapukan ngajakan. Tapi anjeun kudu mastikeun yén anjeun nalungtik leuwih sadaya istilah jeung kaayaan pikeun mastikeun lamun leasing meets kaperluan bisnis anjeun. Mariksa kaluar naon anjeun kudu mertimbangkeun keur anjeun komérsial kasapukan ngajakan. Anjeun kudu nempo jumlah nu nyewa pikeun nempo naha atawa teu bisa mampuh eta. Oge, anjeun kudu manéh panjang ngajakan. Tangtu, anjeun teu tangtu hayang dasi sorangan dina ngajakan jangka panjang saperti for atawa taun. Muga, anjeun bisnis bakal tumuwuh leuwih gancang ti anjeun nyangka ieu téh naha anjeun kudu mastikeun yén anjeun indit pikeun jangka pondok ngajakan jeung pembaharuan pilihan sakumaha anu kasebut pilihan aman. Ieu ogé bakal mantuan pikeun ngajaga leuwih handap jumlah nyewa. Ieu nu kadua paling penting hal anu anjeun kudu mertimbangkeun keur anjeun komérsial kasapukan ngajakan. Rohangan fisik tina sipat rental sagemblengna gumantung kana tipe anjeun bisnis jeung kagiatan anjeun turutan aya. Lamun anjeun bisnis merlukeun amendments jeung parobahan dina rental rohangan saperti raising loading dok, nambahan cubicles, atawa re-wiring pikeun leuwih alus komunikasi, anjeun kudu mastikeun yén anjeun nulis eta ka handap dina kasapukan jeung ogé nyebut anu bakal tanggung jawab parobahan ieu jeung parobahan. Biasana, komérsial kasapukan ngajakan anu pohara lila, pajeulit jeung nu lengkep dokumén. Oge, ieu téh anyar jeung kompléks pikeun jalma anu teu rutin tanda anyar leases. Ngarti istilah jeung kaayaan tina kasapukan ngajakan bener pisan penting ku kituna anjeun kudu nyingkahan sababaraha kasalahan ilahar dipigawé ku jalma. Upami anjeun keur néangan hiji rental sipat, anjeun bakal butuh hiji kasapukan ngajakan teuing. Anjeun kudu mastikeun nu teu mariksa kaluar sadaya istilah jeung kaayaan bener. Urang geus haratis kasapukan ngajakan témplat kanggo anjeun. Kantun ngundeur eta jeung nyokot bantuan ti eta pikeun nyewa harta.

Alus tuah