Sadaya ahli Hukum di dunya! Hukum cafe jeung ahli hukum online.


Jaksa sacara Pamariksaan examines nu paripolah hiji jaksa anu ngalanggar antismoking panerapan


Kasus jaksa Nicolae Guryev, anu katempo dua minggu ka tukang bari udud jeung swearing di hareup Chisinau Kantor Jaksa sacara, rescan markas, drew perhatian ka Jaksa sacara InspektoratVaile Todorova, hiji kur an di Jaksa sacara Inspektorat, ka Kajahatan Moldova nu bakal jadi kahiji ditangtukeun naha aya simpangan dina paripolah jaksa Guryev. 'Lamun urang manggihan disiplin baku, mangka urang bakal maju file pikeun Disiplin Kuliah napel Punjul Council of Jaksa, jeung proposal ka hukuman nu jaksa. Jaksa sacara Inspektorat ogé nyatakeun yén no disiplin kalakuan nu jahat ku jaksa bakal bisa ditolerir, jeung nu Inspection geus dicokot action salaku hasil kabéh bahan nu dimuat dina pencét jeung examining nu mana wae nu aduan ngeunaan paripolah jaksa. Jaksa Nicolae Guryev ieu katempo udud di hareup Rescan Kantor Chisinau Jaksa sacara, ku kituna violating dibekelan of Bako Control Act. Leuwih ti éta, lawmaker threw udud roko dina panto lembaga Jaksa ieu jelas kaganggu lamun manéhna noticed yén manéhna udud di tempat umum jeung mimiti musibat. Hukum nyadiakeun keur rupa nepi ka lei pikeun perokok di dilarang tempat. Tanggung jawab detecting jeung sanctioning fakta ieu perenahna jeung polisi.