Kakandungan Sex Mangpaat: Kumaha Sex Salila Kakandungan Anu Alus pikeun Kaséhatan Anjeun jeung Orok Anjeun Naon Nyangka



Anjeun jeung pasangan anjeun bisa jadi geus geus nyatu pangkeng sesi bari anjeun nyoba pikeun nyusun. Tapi ayeuna nu anjeun keur reuneuh, parasaan anjeun ka arah sex bisa jadi teu cukup jadi lugas. Nyaeta eta aman? Nya eta mungkin pikeun ngalakukeun hal eta comfortably? Jeung di luhur kabéh, eta komo patut eta upami anjeun keur ngarasa bosen jeung bakal rada ngan conk kaluar awal. Jawaban ka dua kahiji nyaéta hiji resounding enya. (Kitu nu katilu, sumur, éta hiji sacara masih nepi ka anjeun.) Salami anjeun keur ngarasa up for eta jeung anjeun dokter geus teu ka anjeun upami teu kitu, éta leuwih ti oke pikeun boga sex sakuliah sakabéh kakandungan. Naon nu leuwih lengkep, sex salila kakandungan asalna jeung sababaraha geulis amis perks. Di dieu aya dalapan mangpaat tina kakandungan sex nu ngan bisa nyieun anjeun waktu di bed komo leuwih alus. Anjeun bisa jadi raring tapi tetep miboga reservations nu sex bisa kumaha bae menyakiti orok anjeun.

Kajaba praktisi anjeun ngabejaan anjeun nu aya alesan pikeun cicing kaluar tina karung, sex salila kakandungan anu sampurna aman. Jadi, ulah salempang anjeun tiasa teu menyakiti orok dina cara naon wae, atawa nambahan résiko pikeun inféksi (asumsina pasangan anjeun teu boga STD). Jeung ngabogaan hiji orgasme teu nepi chances pikeun kaluron atawa tanaga gawé preterm. Surging hormon bisa ngirim anjeun sex drive nu leuwih luhur ti biasa. (Sanajan upami anjeun keur saukur teu ngarasa eta, nu sacara normal teuing.) Komo leuwih alus. Sadaya nu tambahan aliran getih ka anjeun heunceut bisa ngaluhuran sensitipitas, jadi anjeun bisa ngalaman leuwih sengit sensations jeung orgasms. Anjeun bisa komo manggihan pelesir zona yén anjeun teu komo nyaho anjeun geus. Keur lengkep elated ngeunaan anjeun impending kebat meureun geus teu dieureunkeun anjeun ti kadang rarasaan cemas, weepy atawa stressed (hatur nuhun, hormon.). Kakandungan bisa jadi hiji roller coaster emosi, tapi sex bisa jadi jalan gede pikeun decompress jeung kakara bisa di momen. Plus, oksitosin surge nu asalna lamun orgasme boosts perasaan cinta jeung kabagjaan, nyieun anjeun ngarasa komo leuwih deukeut ka pasangan anjeun. Ngan jadi nyaho, Naon nu Nyangka bisa earn komisi ti nu balanja tutumbu kaasup dina ieu kaca. Teu ngan bakal kakandungan sex teu menyakiti anjeun saeutik salah, tapi loba jalma perks nu datang jalan anjeun baris ngalakonan hal anu alus pikeun orok anjeun teuing. Pikeun conto, kaduruk sababaraha kalori tambahan bisa nyieun eta saeutik leuwih gampang pikeun anjeun pikeun nyegah gaining teuing beurat nalika kakandungan, jeung sistem imun kuat bisa mantuan tameng nya ti éfék tiis atawa flu.

Sarua mana anu keur emosi mangpaat

Leuwih alus parasaan keur anjeun nu hartina anjeun orok kakeunaan kurang kawas cortisol hormon stress. Jeung nu bisa boga dampak positif dina anjeun saeutik hiji tumuwuhna boh saméméh jeung sanggeus lahir. Kanyataan: Anjeun ngembang beuteung bisa pamustunganana nyieun sababaraha paporit anjeun posisi cukup uncomfortable.

Teu salempang, sanajan

Masih aya loba cara pikeun meunangkeun kana éta bakal ngarasa alus pikeun boh anjeun jeung pasangan anjeun. Jeung sababaraha di antarana bisa jadi anyar mun anjeun harti yén kakandungan sex bisa jadi senang kasempetan pikeun ékspérimén. Anjeun bisa coba kakandungan friendly-sex posisi kawas sisi-bohong, wanoja di luhur, jeung pungkur entry jadi paling pikaresepeun. Tapi ngarasa bebas pikeun neuleuman jeung pasangan anjeun pikeun nempo naon nu sejenna nu hade. Salami anjeun keur teu nyaman, nanaon sacara fair game. Ngan nyingkahan bohong asup deui anjeun pikeun lila teuing dina hiji waktu. Ngabogaan hiji orgasme spurs rahim anjeun ka kontrak. Kecuali anjeun geus nearing buntut-ahir kakandungan anjeun jeung awak anjeun siap dimimitian birthing prosés, ieu kontraksi teu cukup kuat pikeun nyieun anjeun pindah kana tanaga gawé. Tapi sakali orok anjeun megatkeun yén éta ngan kira-kira balik waktu, romp dina karung meureun bisa mantuan pindah hal babarengan (sanajan teu sok, jadi ulah kuciwa lamun euweuh kajadian). Tapi lamun geus nepi for sex di -minggu mark, aya no alesan teu balik pikeun eta. Kuat floor pelvic bisa mantuan nyiapkeun awak anjeun pikeun boh ngalahirkeun jeung recovery nu datang afterwards. Jeung orgasms nu geulis fun cara pikeun mantuan nada éta wewengkon. Pikeun komo leuwih hiji workout, coba ngalakonan Kegels salila sex. Anjeun bakal ngompa nepi maranéhanana otot komo leuwih jeung kamungkinan nepi pelesir faktor pikeun boh anjeun. Jadi salami anjeun keur ngarasa up for eta, meunangkeun riweuh. Kajaba dokter anjeun ngabejaan anjeun disebutkeun, mibanda kelamin nalika kakandungan teu ngan lengkep aman, éta alus pikeun anjeun, pasangan anjeun komo orok anjeun. Jeung upami anjeun gaduh pertanyaan atawa masalah di titik nu mana wae nu nalika kakandungan anjeun, mawa maranehna nepi jeung panyadia kaséhatan anjeun ka set pikiran anjeun betah. Ti Naon Nyangka tim redaksi jeung Heidi Markoff, pangarang Naon Nyangka Lamun Anjeun keur Expecting. Kaséhatan informasi dina loka ieu dumasar kana peer-reviewed jurnal médis jeung kacida dimangfaatkeun kaséhatan organisasi jeung lembaga kaasup American College of Obstetricians jeung Gynecologists, puseur-Puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan jeung American Academy of Pediatrics, kitu ogé Naon Nyangka buku ku Heidi Markoff. Atikan kaséhatan eusi dina Naon Nyangka ieu reviewed ku urang tim ahli pikeun nepi-to-date jeung dina garis jeung panganyarna médis basis bukti informasi jeung ditarima tungtunan kaséhatan, kaasup medically reviewed Naon Nyangka buku ku Heidi Markoff. Loka ieu luyu jeung Honchoed standar pikeun dipercaya informasi kaséhatan. Ieu eusi atikan teu médis atawa nasehat diagnostik. Pamakéan loka ieu nunut ka urang sarat pamakéan jeung kabijakan privasi.

Naon Nyangka