KASUS KRIMINAL



KASUS KRIMINAL

Pra-produksi dimimitian ku tahap inisiasi of proceedings kriminal.

Nurutkeun artikel, alesan pikeun inisiasi of proceedings kriminal nyaéta:

pernyataan mengpar;

pasrah sukarela;

talatah dina sampurna atawa nyiapkeun kajahatan, nu katampi tina sumber séjén.

putusan Jaksa dina arah nu hade bahan pikeun awak panalungtikan awal pikeun kaputusan pertanyaan dina gugatan kriminal.

Dasar pikeun éksitasi kriminal kasus ayana cukup data nunjukkeun tanda tina kajahatan.

Luyu jeung nu pidana prosedur code, nu dituduh jeung na bek boga hak pikeun nalungtik bahan kasus kriminal. Nu pidana prosedur hukum ngandung no dibekelan authorizing hiji jalma di hormat nu terminated proceedings, meunang acquainted jeung bahan kasus.

Ingetan perioda pikeun kasus kriminal bakal ngajalankeun ti tanggal hiji dmana saméméhna, atawa asupna kana hukum gaya putusan of ngajadikeun bebas, ogé resolusi (fatwa) dina terminasi tina kasus nu bener.