Sadaya ahli Hukum di dunya! Hukum cafe jeung ahli hukum online.


Kawarganagaraan Hak jeung tanggung Jawab


Kewarganegaraan umum thread nu nyambungkeun sadaya Amerika Ku jadi warga US, anjeun oge bakal boga sora dina kumaha bangsa urang téh diatur Kaputusan ka panawaran téh hiji signifikan. Kewarganegaraan nawarkeun loba mangpaat sarua jeung tanggung jawab penting Ku cara nerapkeun, anjeun demonstrating anjeun komitmen ka ieu nagara jeung urang wangun pamaréntahanDi handap anjeun bakal manggihan sababaraha hak jeung tanggung jawab yén sadaya warga kudu latihan jeung hormat. Sababaraha ieu tanggung jawab keur jum atan diperlukeun unggal warga, tapi sagala hal anu penting pikeun mastikeun yén Amérika tetep bébas jeung makmur bangsa.