Kawarganagaraan Hak jeung tanggung Jawab



Kewarganegaraan umum thread nu nyambungkeun sadaya Amerika

Ku jadi warga US, anjeun oge bakal boga sora dina kumaha bangsa urang téh diatur

Kaputusan ka panawaran téh hiji signifikan.

Kewarganegaraan nawarkeun loba mangpaat sarua jeung tanggung jawab penting

Ku cara nerapkeun, anjeun demonstrating anjeun komitmen ka ieu nagara jeung urang wangun pamaréntahan. Di handap anjeun bakal manggihan sababaraha hak jeung tanggung jawab yén sadaya warga kudu latihan jeung hormat. Sababaraha ieu tanggung jawab keur jum atan diperlukeun unggal warga, tapi sagala hal anu penting pikeun mastikeun yén Amérika tetep bébas jeung makmur bangsa