Kenop Husus kategori panumpang



Ibu hamil bakal mawa médis (sertipikat) confirming nu kakandungan tahap dina tanggal miang.

Ibu hamil di panggung minggu jeung leuwih bakal mawa prenatal catetan jeung médis ti dokter nu ngawengku nu di handap ieu:

Anak umur nu ditangtukeun dina tanggal travel commencement ti bandara asal nu dituliskeun dina Kaayaan Kenop.

Sawawa ngabogaan hak pikeun mawa hiji anak dina yuswa taun heubeul anu bakal travelling haratis tanpa dirina sorangan jok.

WASPADA

Sawawa bakal boga anak hiji dina yuswa di nanya pangkonan salila nyokot-off, pisan, turunan jeung badarat.

Aya sababaraha pantangan ngeunaan jumlah barudak dina taun umur dina hiber sarua: dina CRJ — barudak MAX.

Barudak di handapeun umur taun (warga tina Féderasi rusia) anu beunang nu diperlukeun keur indit ka luar nagari luyu jeung panerapan Féderasi rusia. AWAS: sacara Fisik ditantang panumpang boga hak pikeun nyieun kaputusan dina iinditan ku hawa bebas nurutkeunnya fisikkaayaan mental. Carrier teu kudu jadi nanggungjawaban kana sadaya keur di handap ieu kategori panumpang dina kasus médis kacilakaan di papan tulis. Travel Waiver (kadaptar bentuk) bakal réngsé di cek-di. INGET: Inadequate assessment panumpang kaséhatan constitutes ancaman pikeun kaamanan nya kitu ogé pikeun sasama panumpang jeung anggota awak.»PRM»- (Jalma jeung Mobilitas Ngurangan) — jalma nu mobilitas kawates alatan fisik (indrawi atawa motor, kronis atawa samentara) kakurangan, jalma diakuan judicially salaku henteu mampuh, kapangaruhan ku cacad mental kecerdasan karusuhan atawa ngalaman kasusah dina orientasi spatial, dina ngadalikeun paripolah maranéhanana, jalma jeung parobahan patali umur, jeung jalma nu status kaséhatan merlukeun pangrojong hade jeung Jasa Husus pikeun kaperluan nu tangtu panumpang. Kaperluan husus boga hak pikeun layanan panumpang digolongkeun ku standardized kode ladenan tina International Association of Angkutan Udara IATA (International Air Transport Association) saperti kieu: Pre-hiber susunan anu diperlukeun pikeun nyadiakeun travel fisik ditantang panumpang. Anjeun bisa jadi kontak urang di urang kantor sales atawa ku telepon teu saterusna ti jam saméméh hiber

Ngadéportasi panumpang (sacara administratif kaasup ti nagara nu mana wae nu) jeung panumpang anu nampik pikeun nuliskeun Nagara kudu neangan deui ka titik miang. Sertipikat of Return bakal dicokot nepi ku otoritas. Tiket bakal dikaluarkeun dina taneuh Bijil tina Mulang. Carrier bakal jadi teu nanggungjawaban kana sadaya pikeun kategori di handap ieu panumpang. Panumpang kudu mayar up mulang tiket di nanya expense sorangan.

Ongkos dipaké ti point of miang téh nonrefundable

Carrier anu dijudulan pikeun make nu mana wae jumlah dibayar ku panumpang atawa organisasi nu meuli tiket pikeun dimungkinkeun, salaku sasuai ongkos sinyalna.

Nampik Entry Panumpang bakal reimburse Carrier pikeun sadaya expenses timbul kaluar tina saperti kenop (hidangan, accommodations, transfer, tiket hawa jsb.).

Di bandara miang Premium -kelas Ékonomi panumpang bakal dipariksa-di hiji husus ditunjuk meja. Premium -kelas Ékonomi panumpang anu pamungkas dewan. Lamun practicable Premium-kelas Ékonomi panumpang meunangkeun dina papan dipisahkeun ti kelas ékonomi panumpang.

Di bandara miang Premium -kelas Ékonomi panumpang bisa ditawarkeun pikeun nyokot kauntungan tina bisnis lounge service (lamun nu mana wae nu sadia di bandara).

Dina papan an pesawat Premium -kelas Ékonomi panumpang nu disadiakeun sareng korsi di dua kahiji jajar jeung ditingkatkeun kamampuhna service hidangan.

Lamun practicable di bandara tujuan husus angkutan anu disadiakeun pikeun mawa Premium-kelas Ékonomi panumpang ka terminal.

Bisnis lounge service ieu teu disadiakeun pikeun premium-kelas ékonomi panumpang di bandara tujuan. Kana panumpang’ datangna di maranéhanana transfer atawa titik transit maranéhanana bakal conveyed ka terminal kitu ogé dina papan saméméh panumpang séjén. AWAS: Koper milik Transit atawa Transfer Panumpang bakal ditandaan jeung tambahan sinyal tag.

Bisi tumpur dina kode-shared hiber panumpang bakal informed sateuacanna ngeunaan Carrier operasi husus dina ieu hiber.

Pikeun joint penerbangan dioperasikeun jeung airlines séjén, Carrier imposes sorangan ongkos pikeun koper sangu jeung jasa husus sejenna.

Kode-shared penerbangan husus jeung dua atawa leuwih konci boh dina panumpang a sacara tiket jeung dina papan informasi di bandara. Pohara penting urang (VIP) aya jalma nyekel pamingpin pamarentahan, sosial, pulitik, atawa agama posisi jeung nyokot kauntungan pinuh tina ekslusif statusna ti Carrier.

Carrier timely informs anak VIP panumpang jeung jalma attending VIP ngeunaan miangwaktu datangna, mantuan bade di bandara ngaliwatan formalities, jeung mariksa-di prosedur jeung neundeun koper.

Service panumpang di lounges pikeun pajabat jeung rombongan VIP disadiakeun dina awal menta pajabat.

VIP panumpang bakal sumping di bandara miang saméméh dipariksa-di waktu nutup pikeun hiber. Dina kasus husus, dina kasapukan awal jeung Carrier, saterusna kosan saperti panumpang téh bisa ditarima, tapi di mana wae kasus teu saterusna ti menit saméméh waktu miang dituliskeun dina tikét.

VIP panumpang ngaliwatan control kaamanan dina rombongan resmi lounges. Lamun aya no hiji tambahan point of pamariksaan dina rombongan resmi lounge, VIP panumpang ngaliwatan control kaamanan dina salah sahiji titik sanggeus ngaliwatan total aliran panumpang. Sarat pikeun ngadegkeun control kaamanan formalities nu sarua maranéhanana pikeun biasa panumpang.

Sarat pikeun ngadegkeun check-in formalities pikeun VIP panumpang nu sarua maranéhanana pikeun biasa panumpang.

Check-in diterapkeun di VIP lounge

Unggal potongan koper ditandaan jeung tambahan»VIP»sinyal tag.

Di bandara tujuan panumpang iinditan ngaliwatan lounges pikeun pajabat jeung delegasiVIP lounges nu kahiji pikeun meunangkeun off an pesawat. Wawakil Carrier atawa agén otorisasi meets panumpang dina papan jeung attends ka lounge VIP. Koper ditandaan jeung tambahan»VIP»sinyal tag bakal off-sarat kahiji saméméh séjén potongan koper