Kumaha pikeun Jadi Pengacara Kriminal



Kriminal hukum, ogé dipikawanoh minangka pertahanan kriminal ahli hukum jeung pembela umum, membela individu, organisasi, jeung badan nu geus muatan jeung kajahatan. Kriminal hukum nanganan rupa-rupa spéktrum tina kasus kriminal, mimitian ti kekerasan domestic kejahatan, kejahatan sex, kejahatan telenges jeung ubar kejahatan ka nyetir dina pangaruh nu (DUI), maling, embezzlement, jeung panipuan. Ieu wawancara jeung kriminal hiji pangacara pertahanan nyadiakeun wawasan kana hiji pengacara kriminal sacara jalur karir jeung prakték poean. Kawas sadaya ahli hukum, kriminal ahli hukum kudu ménta gelar hukum jeung lulus bar ujian dina kaayaan nu maranéhanana maksudna pikeun latihan. Sababaraha ahli hukum pidana earn papan sertifikasi ti Board Nasional Hukum Istimewa Sertifikasi (NBLSC). Nu NBLSC nyaéta hiji organisasi nirlaba accredited ku American Association Bar pikeun nyadiakeun papan sertifikasi pikeun attorneys jeung hiji outgrowth Nasional Board of Sidang Advokasi. Kriminal hukum ngagambarkeun defendants nyanghareup biaya kriminal di nagara, federal jeung appellate pangadilan. Maranéhanana lingkup prakték ngawengku bail beungkeut hearings, bargains plea, trial, panyabutan hearings (parole atawa waktu pacobaan), banding jeung post-dmana remedies. Salaku bagian ti pakasaban pengacara fungsi, a pengacara kriminal bakal: Kriminal ahli hukum kudu boga lisan jeung tulisan alus teuing advokasi kaahlian dina raraga pikeun ngajawab kasus klien sacara saméméh a hakim jeung ngolo-ngolo hiji juri. Investigative jeung kaahlian panalungtikan anu ogé penting dina ngawangun kasus klien sacara jeung ngadegkeun hiji pertahanan kuat. Kriminal ahli hukum oge kudu boga kuat pamikiran kreatif jeung kaahlian analitik pikeun nyieun hiji hukum strategi, nganalisis pasualan hukum jeung ngadawa kasus kompléks. Kriminal ahli hukum oge kudu boga hiji pamahaman di-jerona kaayaan, federal jeung aturan lokal, pangadilan prosedur, evidentiary undang jeung lokal hakim pikeun nganapigasi kaadilan kriminal system éfisién jeung competently. Sajaba ti éta, alus teuing kaahlian interpersonal anu diperlukeun pikeun ngawangun kuat klien-jaksa hubungan. Defendants kriminal nu finicky group anu sok indit ngaliwatan loba ahli hukum saméméh settling dina hiji anu maranehna kawas. Ku alatan éta, kamampuh pikeun narik jeung ngaropéa klien penting pisan pikeun thriving pertahanan kriminal prakték. Paling ahli hukum pidana karya dina prakna swasta atawa di solo sungut. Sababaraha karya non-kauntungan agénsi atawa pikeun pamaréntah minangka pembela umum. Kriminal hukum mindeng gawé lila, henteu teratur jam. Maranéhanana remen papanggih jeung klien di luar kantor maranéhanana di gedong pangadilan, bui, rumah sakit jeung tempat séjén.

Tapi, pikeun kriminal attorneys jeung nasional prakték, travel sering anu diperlukeun. Pengacara kriminal gaji rupa-rupa, gumantung kana ukuran jeung lingkup prakték, nu langganan sungut fungsi jeung lokasi geografis tina sungut nu. Public bek jeung non-kauntungan gaji biasana modest (dollar.

ka dollar, range umum)

Kriminal hukum padamelan di firms hukum umumna earn gaji pangluhurna ngalaman kriminal attorneys bisa earn oge kana genep inohong. Pangluhurna dibayar kriminal ahli hukum mindeng jalma nu ngawakilan luhur-propil, jegud defendants dina luhur-patok kasus. Loba ahli hukum pidana ngamimitian careers maranéhanana salaku jaksa atawa pembela umum. Umum bek mangrupakeun hiji pangacara diangkat ku pangadilan pikeun ngagambarkeun defendants anu teu bisa mampuh a pengacara. Bohongan trial and moot pangadilan pangalaman di sakola hukum nu mantuan eta ngamungkinkeun pangacara pikeun ngamekarkeun lisan advokasi kaahlian jeung mangtaun pangalaman sidang di simulated setelan.

Hukum pidana ngembang prakték ecological

Salaku kajahatan ongkos jeung pidana hukum spiral ka luhur, jumlah jalma dihukum panjara geus risen ampir threefold leuwih taun katukang. Kajahatan ongkos geus ngaronjat, jeung panjara populasi nu exploding di sakuliah nagara. Salaku anyar pidana hukum dikodifikasi jeung leuwih Amerika nu muatanana dina state jeung féderal hukum, butuh kriminal ahli hukum pikeun membela nu dituduh oge bakal naek