Kumaha pikeun meunangkeun salinan Cerai Order, Sertipikat Cerai atawa pangadilan lain dokumén — Departemen nu Jaksa Umum



Dina raraga pikeun ménta salinan nu mana wae nu dokumén ieu, anjeun kudu menta eta ti kantor pangadilan di mana kasus ieu dimimitian. Lamun anjeun teu bisa hadir dina jalma, anjeun bisa menta hiji wawakil hadir atas nama anjeun atawa anjeun bisa nulis ka kantor pangadilan. Anjeun bisa jadi hayang nelepon kantor pangadilan sateuacanna ka nanya ngeunaan naon waé léngkah anu diperlukeun dina raraga pikeun ménta dokumén.

dieusi dina raraga pikeun ménta Sertipikat Cerai.

Salinan support anak raraga sadia kana paménta di kantor pangadilan di mana pangadilan file aya

Catetan tapi nu CRDP ngan bisa nyadiakeun anjeun sareng anjeun cerai pendaptaran jumlah jeung teu boga salinan sertipikat cerai. Dokuméntasi pikeun megat yén anu dibérékeun di Ontario saméméh bisa diala tina Arsip Ontario. Arsip staf bakal merlukeun taun cerai ieu dibales, pangadilan lokasi jeung pangadilan file jumlah. Lamun anjeun teu boga informasi, anjeun kudu kontak kantor pangadilan atawa Tengah Pendaptaran tina Proceedings Cerai