LADENAN LEGAL



JASA HUKUM

Konsep ladenan hukum

Dina dokumén resmi jeung dina prakna konsep «ladenan hukum» jeung «ladenan hukum» anu dianggap sarua. Sanajan kitu, dina sastra pamadegan ieu ditembongkeun nu, dina ladenan legal kudu dipikaharti salaku liabilities timbul ti pasatujuan order, Komisi, Agénsi service, manajemén trust ku harta, komérsial konsési (franchise), hiji wujud nu mangrupa bagian tina fasilitator, wawakil, agén, agén Komisi, Wali jeung T.p., lakonan boh atas nama batur atawa dina sorangan nama tapi dina kapentingan batur.

On dasar ieu ladenan rendered ku professional ahli hukum, kudu disebut teu hukum, jeung hukum, jeung, katingalina, nu ieu pamadegan nu Agung Court, lamun manéhna méré explanations sababaraha fitur tina ladenan, ngabogaan karakter hukum