LADENAN LEGAL



LADENAN LEGAL

Keur fokus kana kabutuhan customer, urang sok narékahan pikeun ngawula kapentingan anjeun. Urang sacara saksama diajar kaperluan anjeun, evaluate anjeun kaayaan jeung nawarkeun kompeten jeung praktis solusi nu minuhan kaperluan bisnis.

Salah sahiji nu panggedéna hukum lila.

Urang ahli hukum gawé bareng jeung auditors jeung spesialis dina perpajakan, urus jeung jasa Piwuruk, nu ngamungkinkeun urang pikeun ngajawab masalah junun, ngagunakeun rupa-rupa pendekatan.

Cabang propil.

Pikeun mastikeun kualitas luhur jasa urang boga pangaweruh perlu tina pasar nu beroperasi ku klien urang. Urang ngarti gol jeung tantangan saméméh urang. Ieu pangalaman ngahartikeun urang sectoral pendekatan ka kiriman service.