LADENAN PANGACARA



LAYANAN PENGACARA

Modern realities forcing everyone mikir yén hukum»dina kertas»bisa jadi teu sok ngajaga polos atawa luka jalma tanpa partisipasi ahli nu bakal bener nerapkeun aturan ieu.

Jadi korban kajahatan atawa nunut ka gugatan ku agénsi penegak hukum, nu man jelas diperlukeun bantuan mumpuni kriminal pengacara pertahanan anu bakal nangtayungan hak jeung kapentingan sah, gancang eureun lampah ilegal of militiamen.

Pengacara alus perlu ti mimiti nepi ka ahir pikeun mantuan klien-na dina ngarengsekeun masalah, ka ngagunakeun kabéh perlu hartina jeung métode pikeun membela kapentingan anak