LADENAN PANGACARA HARGA



LADENAN PANGACARA ONGKOS

Dina poé pagawean pengacara nujul ka waktu salila hiji poé kalénder, lamun hiji pangacara ngalaksanakeun husus instruksi nu poko, henteu paduli nu sabenerna lilana karyana.

Di penyediaan bantuan hukum pengacara di weekends jeung libur, kitu ogé nyadiakeun bantuan hukum nu patali jeung miang tina a pengacara di sejen locality mayar teu kurang ti dua kali jumlah.

Lamun nyadiakeun bantuan hukum nu patali jeung miang tina a pengacara ti lokasi nu sejen, mayar tina travel jeung subsistence expenses dina kasus ieu bakal ditangtukeun ku kasapukan of pihak, tapi bisa jadi teu kurang ti biaya nu sabenerna expenses pituah.