LAYANAN PENGACARA KRIMINAL



LAYANAN PENGACARA KRIMINAL

Patarosan ieu salah sahiji kahiji nyanghareup jalma anu nyanghareupan gugatan kriminal.

No tetep harga pikeun ladenan legal nu teu aya.

Dina unggal kasus, nu pengacara urang waragad anu ditangtukeun bebas jeung gumantung kana sababaraha faktor: pajeulitna kasus, jumlah jilid dina kasus, tahap tina proceedings, prosedural status jalma néangan bantuan, tingkat profésional of pangacara jeung pangalaman-na.

Sajaba faktor dicutat di luhur, urang sok lumangsung ti kamampuhan harta klien. Ieu téh saperti teu mirip nu pengacara urang waragad bakal luhur pikeun hiji jalma jeung permanén no sumber panghasilan jeung T.D.

Biaya ahir ladenan urang téh ditangtukeun sanggeus paguneman sareng Anjeun.

Pangacara sacara waragad.

Harti mayar prosedur layanan pengacara kriminal dina kasus Anjeun bakal ditangtukeun individual, dumasar kana kapentingan Anjeun:

mayar pikeun pengacara pikeun unggal tahap prosés;

fee pikeun jaksa ageng keur unggal sidang, dumasar kana jumlah maranéhanana;

mayar bulanan;

dicampur raraga pamayaran