LEGAL NGAROJONG



SUPPORT LEGAL

Urang bakal ngajelaskeun naon hukum jeung régulasi bisnis, dina naon bentuk nu dijieun jeung kumaha sabab tiasa dianggo (nyieun nguruskeun, nyewa pagawé, mayar pajeg).

Single tangtu dina dua bagian: dina hiji leungeun, eta dianggap standar legal patarosan unggal pengusaha (teu merta Internet); di sisi séjén, nyadiakeun bagian devoted ka inovasi (transaksi ibukota venture, intelektual).

Format

Bagian-waktu (jarak)

Pikeun unggal bagian gaduh pikeun nempo video (ti menit ka hiji jam), maca buku pangajaran Bab jeung sababaraha tambahan artikel jeung mutuskeun hiji atawa leuwih tes. Tangtu ngabogaan dua wajib assignments dina bentuk karangan jeung cross-mariksa.

Syarat

Tangtu merlukeun no pangaweruh husus jeung husus dirancang pikeun non-ahli hukum: technicians, ekonom, pangusaha jeung saha anu hayang ngamimitian bisnis sorangan