LEGAL NGAROJONG



SUPPORT LEGAL

Format

Bagian-waktu (jarak). Pikeun unggal 12 bagian gaduh pikeun nempo video (ti 15 menit ka hiji jam), maca buku pangajaran Bab jeung sababaraha tambahan artikel jeung mutuskeun hiji atawa leuwih tes. Tangtu ngabogaan dua wajib assignments dina bentuk karangan jeung cross-mariksa.

Syarat

Tangtu merlukeun no pangaweruh husus jeung husus dirancang pikeun non-ahli hukum: technicians, ekonom, pangusaha jeung saha anu hayang ngamimitian bisnis sorangan.