Mangpaat Pangangguran



Federal sipil pagawé residing di Pennsylvania jeung gawe pikeun federal agénsi di nagara sejen kudu kontak nu state pikeun file hiji mimiti ngaku. Pagawé féderal anu diteundeun off salaku hasil pamaréntah féderal shutdown bisa file aplikasi pikeun UC mangpaat.

Sanggeus anjeun asup ka hiji file aplikasi, anjeun bakal nampa salajengna parentah husus pikeun federal shutdown. Lamun anjeun teu bisa file online, mangga nelepon Pennsylvania UC Service Center di.

ku federal dunungan

Ieu grup nu dianggap furloughed jeung bisa jadi layak pikeun pangangguran santunan.

pikeun jasa dipigawé sanggeus désémber

Sabab ieu individu bakal digawé full waktu, maranehna bakal jadi teu dianggap boga pagawean atawa furloughed.

Ieu pagawé teu ngabogaan hak pikeun pangangguran santunan

Pagawé féderal furloughed salaku hasil tina federal shutdown kudu disusun pikeun nyadiakeun paystubs awal jeung bulan juli pikeun mempermudah filing aplikasi. Taratas bayar nyerah ka panawaran gajih ka ngaku nu dipaké salaku hiji surat penting jeung sah nepi ka gajih narima diverifikasi ku dunungan. Individu anu dipaparinkeun deui gajih ku majikan maranéhanana, pikeun sarua minggu maranéhanana narima pangangguran santunan mangpaat, bakal matuh ka repayment of pangangguran santunan mangpaat. Lamun anjeun mulang ka karya, eureun filing pikeun minggu(s) nu anjeun resuming anjeun karya normal jam (komo lamun anjeun keur teu mayar)