NASEHAT / ONLINE



PENGACARA LADENAN ONLINE

Prinsip kerja: customer jeung kontraktor (sabenerna pengacara) nu teu dipikanyaho ka nu séjén.

Hukum pendaftaran: nyalametkeun sadaya hukum jaminan jeung tanggung jawab.

Kaamanan: a dedicated channel komunikasi, kontak person: permanén ngan professional pengacara, hiji daur lengkep operasi.

Géografi klien jeung tempat ngajadikeun ladenan: no larangan.

Dina sagala situasi, atawa aktivitas wirausaha warga (jalma legal) bisa jadi butuh operasional atawa jangka panjang bantuan hukum.

Dina kasus saperti urang nyadiakeun hiji rusiah (anonim) bantuan hukum ti éléktronik rundingan prior ka gede skala proyék jangka panjang.

Dasar hukum jaminan kualitas jasa urang mindahkeun ka customer of kontrak asli jeung polah dina rendering ladenan legal bébas kosong Customer wincikan nu bisa jadi kaeusi ku anjeun jeung no ngabalikeun duit pikeun us salinan kadua tina kontrak.

Tambahan jaminan: service dibayar sacara éksklusif ku transfer Bank, nu urang moal nyaho saha nu mayar, jeung Customer narima sadaya dokumén perlu.