NGAGAMBARKEUN DI PANGADILAN



NGAGAMBARKEUN DI PANGADILAN

Warga boga hak pikeun ngalaksanakeun Urusan maranéhanana di pangadilan pribadi atawa ngaliwatan wawakil. Pribadi partisipasi dina bisnis warga teu nyabut manéhna ti nu katuhu ka nu boga ieu ngabalukarkeun wawakil. Bisnis organisasi di pangadilan ku awakna meta dina kakuatan dibérékeun ka maranéhna ku hukum, hukum séjén tindakan atawa konstituén dokumén, atawa wawakil. Otoritas ngarah organisasi usaha, dirojong ku dokumén certifying resmi status wawakil maranéhanana, jeung lamun perlu konstituén dokumén.Atas nama liquidated organisasi di pangadilan tindakan minangka wawakil otorisasi liquidation Komisi.

Wawakil di pangadilan bisa jadi teu bisa jalma ngabogaan bener ngaluarkeun kakuatan dina ngalakonan usaha, iwal ti handap badan (iwal kasus partisipasi maranéhanana dina prosés salaku wawakil hade awak atawa legal wawakil):

hakim;

nu investigator;

pangacara.

Nurutkeun hukum prosedural pangadilan nunjuk pengacara salaku wawakil dina kasus henteuna wakil Réspondén, tempat tinggal teu dipikanyaho, sarta dina kasus séjén diatur ku hukum.