ONLINE SARAN LEGAL



NASEHAT ONLINE LEGAL

Kumaha sangakan dina Internet?

Kumaha kontak pengacara a online?

Naon anjeun kudu nyaho, ngarujuk kana nasehat legal online.

Urang pangacara nyadiakeun nasehat legal online dina ieu kaca dina website jeung langsung ku e-mail

Peradilan palu bohong dina buku

Naon saran legal online?

Saran Legal-pengacara online nya éta kamampuh pikeun ngajawab isu hukum pikeun ngamankeun deal. Éta ogé bébas bantuan hukum pikeun jalma warga anu usaha pikeun ngarti kaayaan, diajar deui ngeunaan hak maranéhanana jeung tanggung jawab nu disadiakeun ku panerapan Nagara.

Saran Legal pengacara a, pengacara bakal ngidinan anjeun pikeun nempo saméméh ngabalukarkeun masalah loba deeper jeung leuwih lega. Pengacara – ahli dina widang hukum anu aya dina nyaho sagala parobahan jeung inovasi dina panerapan, ngajelaskeun sagala mungkin konsékuansi tina lampah jeung kaputusan.

Penting! Saran Legal anu dibikeun pribadi ku jaksa jeung teu ku asisten jeung secretaries. Anjeun bisa konsultasi hiji pangacara dina rupa-rupa isu hukum:

Kasus sipil;

Urusan Ékonomi;

Kasus kriminal;

Bisnis kulawarga;

Turunan kasus;

Administrasi kasus.

Pengacara, kawas dokter, wajib ngajaga «hak husus». Ku alatan éta, sagala patarosan dikirim ka ngajengkeun mastikeun rahasia. Ieu ngandung harti yén sadaya informasi disadiakeun bakal jadi teu diungkabkeun jeung ku kituna moal jadi di leungeun pesaing anjeun atawa jalma perkara jahat.