PAUSAHAAN BANTUAN HUKUM



PAUSAHAAN BANTUAN HUKUM

Warga (fisik jalma) urang nawarkeun bantuan hukum dina jumlah nu mana wae nu – ti basajan konsultasi ka leyuran lengkep masalah hukum tanpa partisipasi dina Klien prosés.

Organisasi (jalma legal), urang nawarkeun solusi langsung encountered masalah hukum jeung perusahaan jasa, nu ngawengku sadaya mungkin ladenan legal di full.

PROFESIONALISME

Sakabéh pagawé urang nu certified spesialis jeung leuwih luhur atikan legal jeung karya pangalaman dina organisasi beda hukum sector (pangadilan, jaksa, Urusan internal awak), nu terus ningkatkeun kaahlian maranéhanana teu ngan ku gawe bareng dina ngarengsekeun masalah Klien maranéhanana, tapi ogé ku cara nyokot bagian dina hukum professional panglawungan jeung konferensi.

KAJUJURAN JEUNG INTEGRITAS

Hukum organisasi ngarebut kakawasaan praktek extorting duit ti konsumén maranéhanana, unggal waktu nyiptakeun imajinér masalah nu merlukeun pamayaran tambahan, di sagigireun nunda waktu resolusi nu geus aya masalah hukum.

Urang ladenan legal teu ngabutuhkeun Anjeun pikeun waragad teu perlu. Masalah ieu dijieun mastikeun nurutkeun kontrak dina rendering ladenan hukum. Laporan ngeunaan karya nu dihasilkeun sadia dina paménta.

DIAKSES JEUNG INTELLIGIBILITY

Prinsip utama karya urang – «karya kanyataanna, euweuh dina kaleuwihan», nyaeta, lamun meunangkeun nasehat legal kahiji Anjeun diajar lamun kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajawab masalah Anjeun jeung, lamun mungkin, bakal narima saran jelas jeung algoritma lampah pikeun kaputusan Anjeun nanya.

Di kacindekan tina kontrak dina rendering jasa hukum, urang pengacara saukur jeung jelas ngajelaskeun ka Anjeun naon anu bakal dipigawé, di naon timeframe jeung naon hasilna kabéh sapuk lampah.