PENGACARA ALUS



PENGACARA ALUS

Dina kasus pangalusna — di hawa méré duit, di awon tedious sajajalan kunjungan ka pajabat, nu ruksak hubungan jeung jalma sejen tur leungit hal jeung kaayaan anu bisa ngumbar jeung cara saling ditarima jeung di ni ‘ mat jalma néangan bantuan.

Kumaha ngabedakeun kompeten ahli anu ngan kudu duit jeung manéhna téh teu hayang pisan pikeun nyadiakeun anjeun jeung kualitas layanan?

tanda alus pengacara: attentive dengekeun masalah ti mimiti nepi ka ahir, kenalan jeung dokumén dina kaayaan klien, penanganan sumber inpormasi hukum, fairness ka kolega, ditulis palaksanaan a rundingan.