PENGACARA ALUS



PENGACARA ALUS

Ieu bener pertanyaan. Jeung digolongkeun kana hiji pisan pikaresepeun kaayaan teu bisa ngan burdock. Minggu kamari di salah sahiji kota pangadilan anu disabit urut investigator utamana penting pikeun kasus, kaadilan Létnan Kolonél-sabenerna dikutuk pikeun raiding. Jeung nyaho naon? Pengacara nu Létnan Kolonél ieu struck di jantung teu ngan wartawan (jeung prosés ieu pisan), tapi sanajan butut hiji pihak luka. Manéhna kurang ajar, kurang ajar, disarankan korban balik ka imahna jeung nyekel sprat, jeung teu ngagantung kira-kira pangadilan.Jeung di sentencing teu datang di sadaya, jeung klien-na ditahan di rohang pangadilan jeung dicandak ka kamera leres pisan sorangan.