PENGACARA KATUHU



PENGACARA HUKUM

Pengacara ahli dina widang hukum. Manéhna weruh undang jeung peraturan, weruh kumaha carana make eta jeung bisa ngajarkeun eta dasar batur. Mangrupakeun ahli dina widang hukum, nu bisa nyandak nu mana wae posisi legal ti hiji pengacara ka hakim. Ieu téh perlu pikeun ménta gelar hukum.

Mecenghulna ieu widang pangaweruh geus lumangsung dina Roma Kuno. Ieu di dieu yen mucunghul kahiji wawakil hukum – cartridges. Eta resolusi sengketa jeung yudisial kagiatan ieu konsép langsung jeung iklas dina pundak imam. Jeung advent tina cartridges pangaweruh hukum geus dimekarkeun gancang. Kahiji, daya kaputusan iklas dina taktak kaisar, raja jeung huluna Nagara.

Industri geus robah, mecenghul minangka pembela jeung jaksa. Lahir pangadilan jeung sistem peradilan. Kana waktu hukum geus dimekarkeun dina industri lega. Dasar hukum ieu agama, ngan nurut ti Alkitab anu kahiji hukum. Maranéhanana dijieun aturan, nu manusa kieu ka poé ieu. Perkembangan hukum geus slow, bubuka hukum ku Tsar Peter Kahiji. Ieu manéhna anu masihan naek ka perkembangan hukum sector nagara urang. Mangka ieu pangadilan a revolusi. Ngan sanggeus urang meunang hukum struktur, deukeut ka modern.Kiwari, hukum mangrupa-rupa cabang tina pangaweruh jeung kamampuhan. Eta ngawengku sakabéh sistem peradilan, pangaweruh hukum jeung norma hukum jeung métode ngadalikeun eta jelas ngajalankeun salaku individu jeung diayakeun struktur.