PENGACARA KRIMINAL



PENGACARA KRIMINAL

Eta dimimitian jeung pre-produksi.

Hanjakalna, dina kasus kriminal, dina sababaraha kasus, geus aya palanggaran hak asasi manusa

Ku alatan éta, metodeu nu éféktif mastikeun katuhu pikeun pertahanan pikeun kasangka, nu dituduh atawa terdakwa nyaéta aub dina kasus kriminal mumpuni pituah.

An pangacara ngalaman bakal nyata mantuan, salaku hasil tina stress psikologis disababkeun ku ditewak jeung arraignment, sarta ogé alatan hukum incompetence ieu individu anu bisa membela sorangan hukum prosedural, utamana lamun anjeun aya di kandangan.

Urang hukum kantor dina kasus kriminal hiji grup ahli hukum geus Ngahiji dina waktu nu sarua professional lapisan, nu pidana hukum, jeung nu struktural subdivision tina ibukota Amérika Collegium of ngabela. Salah sahiji kaunggulan utama Bureau, gawe dina kasus kriminal, hiji tim profésional ngalaman, dipake dina hiji husus profil sareng ganjaran tina hukum masarakat.

Alus bek nu loyog jeung propil tina hal (artikel husus), bakal nyadiakeun terdakwa leuwih éféktif panyalindungan