PENGACARA KRIMINAL KASUS



PENGACARA KRIMINAL BISNIS

Naon anu kudu dipigawé lamun hiji pasualan kriminal?

Hiji pasualan kriminal, jeung ngan penampilan dipikaresep Anjeun jalma atawa anggota kulawarga jeung penegak hukum mindeng ngabalukarkeun stress jeung peuting sleepless. Tapi dina kaayaan ieu anjeun kudu teu asa jeung méré up, tapi rada ka urgently nyokot kabéh ukuran pikeun nangtayungan dina kasus kriminal.

Kahiji jeung foremost, kontak urang keur konsultasi hukum dina kasus kriminal. Lamun serius patarosan, nu kasapukan jeung pengacara a urgently kudu disimpulkeun di tahap inisiasi of proceedings kriminal.

A pengacara kriminal bakal indit ka Departemen Urusan internal (atawa nu sejenna awak) anu ngawujud hiji panalungtikan kriminal, jeung bakal nampa kabéh inpo nu diperlukeun.

Babarengan jeung Anjeun urang nyieun hiji hukum posisi jeung ngadegkeun dina dasar anak hiji pertahanan dina kasus kriminal. Ogé urang bakal ngabejaan ka Anjeun tentang the order of inisiasi of proceedings kriminal dina hubungan ka kaayaan Anjeun, prosedur pikeun ngalakonan lampah investigative, urgent aksi dina bagian Anjeun jeung bakal ngajawab sakabéh patanyaan Anjeun.

Kudu geura-giru, teu letting hal kumalayang dina harepan yén sagalana bakal mutuskeun dina kahadean Anjeun. Ulah poho ngeunaan pulisi «statistik» jeung «tiwu system,» dina nu investigator (investigator) kungsi kantun hiji kasempetan pikeun geus kasus kriminal sejen.