PENGACARA KU KACILAKAAN



A PENGACARA KU KACILAKAAN

Supir anu ngalanggar aturan lalu lintas (traffic Aturan) jeung ngaruksakkeun kaséhatan jalma sejen mindeng méré cara maca nu beda-beda ti nu kasaksian tina saksi.

Jeung teu sok geus dipigawé intentionally

Shock pamilon dina kacilakaan angkutan ngajadikeun hésé pisan analisis kaayaan kasus, jeung nu kajadian bisa ngabalukarkeun liability kriminal, tranquility teu nambah saha.

Eta teu bisa ditolak yen loba kacilakaan lalulintas jeung konsékuansi serius bisa jadi jeung silih hormat tina drivers jeung pedestrians. Tapi aya alesan obyektif nyaéta bisa nyingkahan collisions, contona, kagagalan téhnis atawa goréng pisibilitas di jalan.

Eta kudu ditanggung dina pikiran yen propil pengacara anu pohara penting dina proceedings legal. Hak anjeun dina kasus kacilakaan bisa paling éféktif jadi teu ditangtayungan ku nu pangacara jeung pangalaman di ieu wewengkon hukum. Tapi, lamun anjeun boga kamungkinan atawa waktu pikeun manggihan eta, komo Umum propil bakal leuwih dipercaya ti independent usaha pikeun membela sorangan dina harepan tuah.

Sahenteuna manéhna baris bisa ngajelaskeun ka anjeun naon nyarita jeung naon teu

Kadang eta geus cukup pikeun anggota tina hiji pasualan kriminal dina kacilakaan lalulintas teu aggravated kaayaan maranéhanana