PENGACARA KU KACILAKAAN



A PENGACARA KU KACILAKAAN

Eta teu bisa ditolak yen loba kacilakaan lalulintas jeung konsékuansi serius bisa jadi jeung silih hormat tina drivers jeung pedestrians. Tapi aya alesan obyektif nyaéta bisa nyingkahan collisions, contona, kagagalan téhnis atawa goréng pisibilitas di jalan.

Eta kudu ditanggung dina pikiran yen propil pengacara anu pohara penting dina proceedings legal. Hak anjeun dina kasus kacilakaan bisa paling éféktif jadi teu ditangtayungan ku nu pangacara jeung pangalaman di ieu wewengkon hukum. Tapi, lamun anjeun boga kamungkinan atawa waktu pikeun manggihan eta, komo Umum propil bakal leuwih dipercaya ti independent usaha pikeun membela sorangan dina harepan tuah. Sahenteuna manéhna baris bisa ngajelaskeun ka anjeun naon nyarita jeung naon teu. Kadang eta geus cukup pikeun anggota tina hiji pasualan kriminal dina kacilakaan lalulintas teu aggravated kaayaan maranéhanana.