PIKEUN MÉNTA NASEHAT LEGAL



PIKEUN MÉNTA NASEHAT LEGAL

Biaya konsultasi di kantor urang – ti €150. Harga saran legal teu ngaleuwihan rata-rata di pasar ladenan hukum. Dina kasus hiji kasapukan jeung urang ngalakonan hal, nasehat legal anu haratis.

Saran Legal anu dibayar dina harga ditangtukeun individual, sanggeus narima nu ahli hukum tina pausahaan urang jeung sagala data perlu pikeun harti anak.

Data ditangtukeun bakal dijaga salaku inpo rahasia nu, aya sababaraha kawates spesialis jeung dipaké pikeun hiji tujuan, solely ka evaluate karya.

Lisan saran hukum, sakumaha aturan, hiji pertanyaan jawaban ka nu butuh teu leuwih ti 1 jam. Biaya ditulis rundingan ditangtukeun dina unggal kasus dumasar kana pajeulitna pertanyaan atawa alam masalah, nu deadline ti hiji nepi ka dua poé gawe ti tanggal kontrak jeung mayar.

Harga gumantung kana pajeulitna masalah, bentuk kaluman (verbal, standard ditulis atawa nu lengkep nulis – ditangtukeun babarengan jeung client), the number of questions, wates waktu dina waktu nu Anjeun kudu meunangkeun nasehat, kitu ogé séjén fitur signifikan.

Legal pausahaan nawarkeun layanan tambahan – miang tina pengacara pikeun ngalaksanakeun lisan consultations dina isu legal, kitu ogé pikeun nampa informasi jeung dokumén upami diperlukeun.

Service ngawengku nu miang tina pengacara pikeun anjeun kantor, imah, jeung sajabana. d. Ieu ladénan teu independent. Nu miang tina pengacara di Walanda kaasup kana biaya nasehat legal. Nu miang tina pengacara luar Walanda anu teu kaasup kana biaya ladenan konsultan jeung gumantung kana jarak.