PITUAH LEGAL



PITUAH LEGAL

Eta kudu dicatet yén ayeuna dulur boga hak pikeun ngabulkeun mumpuni bantuan hukum of a pengacara kriminal, mandang status-na dina prosés kriminal. Profésional anu nyadiakeun ladenan ieu disebut ahli hukum. Ieu teu bisa disebutkeun yen jalma boga hak teu ngan pikeun nyadiakeun kualitas ngagambarkeun legal, jeung teu service bébas.

Dina hukum aya loba arah, masing-masing jeung ahli hukum datang dina propil beda. Tangtu, tanpa mahiwal, ahli hukum aya dina hiji husus ward jeung geus leuwih luhur atikan hukum. Tapi ngan hiji pengacara kriminal geus berharga pangaweruh jeung pangalaman dina widang fiqih. Alesanana ieu nyaeta kanyataan yén ahli ampir unggal poé kaayaan nyata kaayaan nu mumpuni merlukeun bantuan hukum.Ieu leres pisan teu bisa ceuk ngeunaan ngabela wewengkon séjén, contona, hiji teknisi nu aktivitas disambungkeun jeung hukum kulawarga.