PITUAH SIPIL KASUS



PITUAH KASUS SIPIL

Nu paling umum propil pengacara a – sipil. Eta boga fungsi ahli hukum pikeun pangadilan, notaries, ahli hukum, jasa hukum usaha. Siswa nyokot hukum nagara, bakal bisa di mangsa nu bakal datang pikeun digawe di pamarentahan jeung organisasi masarakat. Kriminal propil speaks for sorangan: eta ngadidik nu bakal datang penyidik. Catetan yen milih propil lain hartosna yén lulusan Universitas bakal jadi teu bisa ngalakukeun dina mangsa nu bakal datang di wewengkon séjén.

Pasti, atikan hukum di universitas beda-beda. Jadi, leuwih Luhur school of Economics prepares ahli hukum jeung bias dina lapisan ékonomi, jadi latihan maranéhanana ngawengku angka nu gede block tina ékonomi jeung hukum disiplin. Di MGIMO, tekenan téh aya dina hukum internasional, jadi siswa nalungtik sajarah, hubungan internasional, internasional hubungan ékonomi, masarakat internasional swasta jeung hukum.