PITUAH



PITUAH

Jeung profesi séjénna leuwih pajeulit. Jadi, geura-giru sanggeus lulus kuliah pikeun jadi notaris bakal teu digawe. Posisi ieu ditugaskeun ka warga jeung nu leuwih luhur atikan hukum, dilatih pikeun periode teu kurang ti sataun dina kaayaan kantor notaris atawa swasta notaris, diliwatan ujian qualifying jeung ngabogaan hiji lisénsi pikeun notarial kagiatan.

Jadi Jaksa, teu perlu sataun digawé minangka asisten Jaksa atawa investigator. Sanggeus éta kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ménta post of Timbalan Jaksa. Jeung ngan sanggeus hiji waktu nu tangtu (mindeng 10-15 taun), ayana qualities professional, anjeun bisa ngitung dina Jaksa sacara korsi.

Jalan hésé pikeun judul pengacara. Eta bakal nyokot sababaraha taun ka karya ngaliwatan paralegal, jeung lulus mumpuni Komisi. Jeung ka earn reputasi kualitas luhur ahli unggul sagala kasus, kamungkinan pikeun nyokot sababaraha taun.