Pituduh ka Nyiptakeun a Bakal Tanpa Jasa Pengacara a



Kalolobaan jalma percaya yén maranéhanana kudu kalibet layanan pengacara a pikeun nyieun hiji bakal, tapi kanyataanana teh nya eta euweuh anu salajengna ti bebeneran. Ieu bener nu upami anjeun gaduh angka nu gede, luhur nilai dollar estate, anjeun meureun bakal hayang kalibet pengacara a, sabab disposing aset anjeun bisa tricky dina kaayaan jalma. Anjeun ogé bakal pasti hayang nyieun pamakéan pengacara kaahlian lamun anjeun kudu nyetel hiji Trust pikeun hiji atawa leuwih anggota kulawarga anjeun, tapi jujur, jalma nu kaayaan panawaran pikeun kurang ti tina populasi. Dina sakabeh kasus séjén, anjeun bisa nyieun hiji jum atan mengikat Tukang Bakal jeung Wasiat ka diri, teu aya pengacara diperlukeun. Di dieu kang naon anjeun kudu nyaho, dina raraga ngalakonan éta: hal kadua nu bakal kudu diidentifikasi minangka saperti. Anjeun bisa ngalengkepan ieu ngan saukur ku entitling dokumén»Tukang Bakal jeung Perjanjian,»jeung nu diitung, tah eta geulis gampang pikeun minuhan sarat nu. Salaku hiji fun sisi-catetan, lamun anjeun geus kungsi wondered naha legalese nuju ka ngagunakeun leuwih ti kecap perlu («tukang bakal jeung perjanjian»,»senjata jeung-desist», jsb.), di dieu kang alesan: Deui di pangheubeulna poé profesi, ahli hukum dipaké pikeun meunangkeun dibayar ku kecap. Ieu jalan padding maranéhanana paychecks. Dumasar kana waktu, basa nyangkut. Catetan, tapi, nu sababaraha sarikat masih ngakuan leungeun ditulis bakal. Anjeun nuju bade hayang tipe nepi dina komputer anjeun jeung nyitak kaluar. Saterusna, anjeun kudu mimitian ku nyarios ngaran anjeun pikeun catetan resmi. Penting dicatet di dieu nyaeta yen di ahir dokumén, anjeun bakal kudu asup ngaran anjeun jeung tanggal eta, jadi, pastikeun yén anjeun maké anjeun pinuh, hukum ngaran di dieu, jeung dina signatory line. Misalna, lamun anjeun ngaran full nyaéta Christopher, tapi dulur sok télépon anjeun Chris pikeun wangkongan, anjeun kudu nuduhkeun diri ku anjeun pinuh, ngaran formal. Saatos anjeun ngalakukeun ieu, anjeun keur ogé bade pikeun hoyong ngaran anjeun salaki jeung barudak anjeun geus anu ayeuna hirup. Lamun anjeun barudak nu minors jeung bakal kudu néangan sanggeus, di dieu kang mana anjeun bakal nunjuk batur salaku wali keur maranehna nepi ka maranehna tina umur legal. Anjeun bisa hayang pikeun nunjuk hiji atawa dua urang tambahan salaku séjén wali ngan pikeun nutupan sadaya basa di dieu. Bakal téh hartina kajaba eta ngandung actionable parentah ngeunaan estate anjeun. Nu hartina anjeun geus bade kudu nangtukeun key anjeun aset, jeung ngaran beneficiaries keur maranehna. Nu beneficiaries baris aya ngan saukur nu jalma anjeun dina ngaran eta anu meunang barang anjeun, naon bae nu bisa. Di dieu, anjeun bisa meunangkeun saperti nu lengkep salaku anjeun hoyong. Sababaraha urang ngan lengket jeung maranéhanana aset utama (anu meunang imah, parahu, mobil, jsb.), tapi upami anjeun hoyong pikeun ngaran husus waris pikeun paporit anjeun catur papan, anjeun leres pisan bisa ngalakukeun nu. Salian divvying nepi naon bae sipat anjeun sorangan, anjeun oge bisa ninggalkeun parentah husus ngeunaan anjeun final arrangements. Mun anjeun hayang jadi dikubur atawa ngaben? Di dieu nu mana anjeun meunang ka nyebutkeun. Upami anjeun hoyong pikeun jadi dikubur di hiji husus kuburan, kitu deui, anjeun bisa meunangkeun husus anjeun hayang. Anjeun ogé bakal meureun hayang nepi ka nyieun nyebut kanyataan yén anjeun mere anjeun idin pikeun anjeun pelaksana mayar for final anjeun expenses kaluar anjeun pool aset, saméméh nu mana wae nu division of sipat anu dijieun. Ieu bakal ngajaga urang ti scrambling angka kaluar kumaha mayar pikeun ngubur atawa cremate anjeun. Sakali anjeun tos diatur sadaya wincikan maranéhanana, di handapeun dokumén, anjeun bakal asup ngaran anjeun saméméh dua saksi, jeung date dokumén.

Catetan yen saksi ogé kudu sahenteuna dalapan belas taun umur jeung bisa jadi beneficiaries saha anjeun geus ninggalkeun harta. Dina basa sejen, anjeun saksi teu boga stake di bakal anjeun, di sadaya. Salaku hiji ditambahkeun step, anjeun bisa hayang pikeun ngalakonan sagala ieu di hareupeun notaris, jeung boga dokumén notarized, tapi ieu téh teu diperlukeun. Nu lengkah tambahan bisa nyalametkeun anjeun Pelaksana waktu jeung kasulitan dina acara yén anjeun bakal téh diganggu gugat ku batur, jadi eta sacara alus lengkah opsional ngawengku lamun anjeun mikir hal kawas éta bisa lumangsung. Sakali dokumén ieu ditandatanganan, anjeun bakal hayang ngajaga eta di lokasi nu aman. A fireproof aman hade, anu aya di mana sadaya anjeun séjénna dokumén penting kudu jadi housed. Alesan pikeun ieu téh nu ngan salinan asli bakal ngawula.

Panulisan moal jadi enforceable

Jeung éta.

Nu bener sadaya aya anu eta

Anjeun bisa mikir yén ieu leuwih pajeulit. Aya diaku a bit tina mistik kawasa prosés, tapi muga, ayeuna nu tos anjeun maca buku pondok ieu, eta geus diberesihan nepi nu mana wae nu misconceptions ngeunaan prosés anjeun geus kungsi. Bener-bener teu ampir salaku pajeulit salaku urang nyieun eta kaluar jadi. Hiji catetan ahir di dieu, nyaeta anjeun bisa ngamutahirkeun atawa nyieun parobahan ka anjeun bakal iraha wae. Ngan saukur nulis dirévisi salah, di handap ieu léngkah outlined di luhur, jeung parobahan ieu lamun nu cocog anjeun, atawa lamun hirup anjeun parobahan dina cara saperti nu hiji update ieu warranted. Nat nyaéta Pangadeg jeung Editor di Kapala Uncoached Corporation jeung sagala sipat anak. Dasar-na kalungguhan anu ngatur redaksi, tumuwuhna bisnis, ngamekarkeun eusi, online acquisitions, jeung operasi. Uncoached mimiti dina jeung hiji loka jeung tujuan nyiptakeun eusi nu jelas, singket, patut maca, entertaining, jeung gunana. Saprak harita portopolio geus tumuwuh ka sipat ngawengku hiji asép sunandar sunarya of verticals kaasup bisnis, keuangan pribadi, real estate, arsitéktur, televisi, pilem, hiburan, video games, gaya hirup, pets, jeung leuwih