Protection Consumer



Protection Consumer nyaéta hiji istilah payung ngawengku a group of undang jeung organisasi anu nangtayungan hak pamakéna jeung piara aliran bébas informasi akurat dina pasaran. Protection Consumer hukum nu dirancang pikeun nyegah usaha ti ngalakonan panipuan atawa adil lila, pikeun nangtayungan individu ti seniman scam, jeung maling identitas jeung crooks. Panyalindungan konsumen ngawengku sapopoé isu jeung ancaman kawas maling identitas, penjualan kontrak, lemon hukum, travel jeung panipuan. A konsumen saha anu acquires barang atawa jasa pikeun pamakéan langsung atawa kapamilikan. Sadaya pamakéna kudu diajar kumaha ngalakukeun hal basajan kawas ngatur skor kiridit, maca print rupa dina hiji kado kartu jeung ngarti pentingna milih aman email password. Éta ogé penting pikeun nyaho lamun hukum di sisi anjeun jeung lamun ngontak hiji pangacara pikeun mantuan anjeun ngalaksanakeun hak anjeun. Organisasi jeung agénsi kawas Federal Komisi Trade jeung Biro Bisnis leuwih Alus ngamajukeun jeung kadang ngalaksanakeun protection consumer hukum. Tapi lamun anu victimized jeung hukum consumer geus geus pegat, sistem hukum hiji tempat anjeun bisa indit ka bisa dijieun sakabeh deui. Protection Consumer hukum nangtayungan pamakéna individual ti keur dicokot kauntungannana — jadi eta ku hiji korporasi badag, atawa usaha lokal. Konsumen transaksi saperti meuli, ngajual jeung balik barang nu diatur dina boh nagara jeung féderal tingkat. Loba protection consumer hukum ogé kaasup kiridit, bank jeung finansial patali urusan. Sababaraha hukum konsumen merlukeun panyingkepan tina inpo nu leuwih wincik ngeunaan produk utamana di wewengkon di mana kasalametan atawa kaséhatan umum nyaéta hiji masalah.

Nu labél gizi dina dahareun produk hasil protection consumer hukum. Saterusna, kadaharan jeung ubar kaamanan hukum geus jadi leuwih ilahar salaku lawmakers neangan pikeun nyegah konsumén ti keur disiksa ku improperly disusun barang. Maling identitas téh salah sahiji panggancangna ngembang-kejahatan dina bangsa, robbing anak korban waktu, duit jeung karapihan tina pikiran. Identitas maling mindeng ngagunakeun Internet tapi bisa ogé ménta pribadi sensitip data ti runtah kaléng jeung nu séjénna unsecured lokasi. Dunya maya téh fraught jeung dunya nyata bahaya, nu naha pamakéna kudu laksana caution online. A loba patarosan datang ka pikiran lamun kaayaan dunya online, kawas: Kudu anjeun ngirim tulisan poto barudak anjeun online. Kumaha anjeun ngajaga idéntitas anjeun online? Kumaha anjeun ngabales ‘lepatna’ surélék? FindLaw sumber dina Scams Online nyadiakeun waleran pikeun patarosan maranéhanana jeung leuwih.

Komo travel jeung kajadian olahraga bisa memicu konsumen isu panyalindungan

Iinditan ilaharna ngawengku sababaraha konsumen pasatujuan jeung kontrak, kaasup mobil rental jeung pasatujuan maskapai reservations. Pamakéna mindeng ngabentuk kontrak tanpa komo nyaho eta, kawas jelema dicitak dina tonggong tiket keur indit atawa pikeun kajadian olahraga.

Komo ngan parkir di loba meureun geus konsékuansi legal nu pamakéna nu unaware of

Hiji ngalaman panyalindungan konsumen atawa tatu pribadi pangacara oge versed dina state jeung féderal undang mayungan pamakéna jeung boga pangalaman ngudag saperti lawsuits. FindLaw sacara Protection Consumer bagian ngabogaan artikel dina federal aviation aturan, artikel ngeunaan mayungan idéntitas anjeun, Sarua Kredit Kasempetan Act, nagara-informasi husus ngeunaan lemon undang jeung leuwih