Rusia kewarganegaraan: kaayaan jeung prosedur pikeun ngumpulkeun



Loba asing mikir ngeunaan kamungkinan meunangkeun rusia kawarganagaraan. Rutin prosés ieu diwanohkeun loba parobahan aimed di ngajarkeun prosedur. Sababaraha urang nu teu bisa make saderhana prosés tina acquiring kawarganagaraan, tapi maranéhanana kudu nyugemakeun sarat nu tangtu jeung kaayaan. Anjeun kudu ngarti kumaha jeung dimana ngalarapkeun, dokumén naon anu provisioned jeung naon sabenerna diperlukeun kawarganagaraan. Unggal urang asing anu dicandak kawarganagaraan Féderasi rusia, bisa ngandelkeun kamampuhan beda. Ieu di antarana di handap ieu: Aya aya sababaraha program anu ngidinan pikeun ménta rusia kewarganegaraan jeung usaha minimal, tapi nu asing kudu minuhan sarat nu tangtu. Unggal urang asing kudu nyaho, yen pikeun ménta kawarganagaraan Féderasi rusia kasebut nyaéta dimungkinkeun ngan dina kaayaan nu tangtu. Tanpa probable ngabalukarkeun eta dianggap mustahil. Kewarganegaraan Féderasi rusia bisa jadi teu sadar dina sababaraha cara gumantung kana nu aya grounds: panolakan of rusia kawarganagaraan ogé kudu bener-bener bisa dikaluarkeun, nu perlu pikeun ngalebetkeun aplikasi husus ka FMS. Nu waiver anu sukarela ngan, jadi no way maksa gagal pikeun maksa hiji jalma pikeun renounce kawarganagaraan. Unggal warga nagara sejen geus kasempetan pikeun jadi warga nagara rusia Federation. Ieu kudu dituturkeun bener prosedur pikeun meunangkeun rusia kawarganagaraan. Manéhna nyaéta pikeun ngalakukeun sababaraha hambalan saterusna. Sadaya lampah kudu dilaksanakeun dina sabenerna waktu. Ku kituna, prosés anu cukup panjang, kitu ti tanggal filing pikeun kawarganagaraan kudu pas teu kurang ti sataun. Rusia kawarganagaraan merlukeun persiapan loba dokumén jeung ngalakukeun loba padeukeut lampah. Prosés ngumpulkeun kawarganagaraan Féderasi rusia bisa dipigawé nurutkeun standar skéma atawa dina saderhana. Saderhana meunangkeun rusia kawarganagaraan ngan diijinkeun dina program husus.

Dina kaayaan ieu, nyata ngurangan jumlah waktu nu anjeun bakal kudu méakkeun pikeun kawarganagaraan. Nurutkeun standar prosedur merlukeun ngalamar hirup di Rusia teu kurang ti lima taun heubeul jeung nu nyicingan tina Féderasi rusia. Rusia kawarganagaraan barudak ogé dumasar kana prinsip ieu. Sajaba ti, sarat: Dokumén pikeun ménta rusia kawarganagaraan perlu panawaran pikeun genep bulan nepi ka ahir periode validitas ijin tinggal. Sedengkeun prosés bisa sacara éksklusif sawawa jeung sanggup jalma. Pikeun barudak nu prosés ieu dipigawé ku kolotna atawa wali. Prosés ieu ngan sadia pikeun jalma anu cocog sarat program resettlement of compatriots atawa program séjénna. Pikeun maranéhna, boga nyata saderhana meunangkeun rusia kawarganagaraan. Prosés ieu teu butuh loba waktu jeung teu merlukeun persiapan loba tulak. Pikeun Make ieu prosedur saderhana bisa ngan tangtu kategori ngalamar. Ieu di antarana asing jeung hal ka kaayaan: Pikeun nangtukeun naha sababaraha urang asing pikeun make gancangan prosedur, eta dianjurkeun konsultasi jeung an pengacara ngalaman. Biasana imigran ti CIS bisa nerapkeun skéma ieu, salaku nu rusia narasumber asli. Ieu status anu ditugaskeun sanggeus ngaliwatan Komisi, kitu ogé keur diuji dina wangun tinulis. Sajaba ti, nu ditawarkeun saperti kasempetan ka jalma séjén dina kaayaan nu tangtu. Nu katuhu pikeun nampa rusia kawarganagaraan dina prosedur disederhanakeun geus sadia: Sadaya di luhur asing jalma boga kasempetan pikeun kauntungan ti nu basajan prosés meunang rusia kawarganagaraan. Lamun eta teu mungkin keur urang asing pikeun make saderhana skéma, manéhna baris geus ngalakonan léngkah padeukeut tina prosedur baku. Unggal tahap ngabogaan anak sorangan nuances, jadi hal anu penting pikeun tuntas ngarti aturan nu prosés. Asing lamun nyebrang wates nu kudu boga visa atawa paspor. Ti warga nagara nu Adat anggota Union, diperlukeun hiji internal paspor. Leuwih ti nu salajengna poé ti tanggal datangna di nagara, nu migran kudu mere bewara tina datangna, FMS.

Lamun anjeun nyewa hiji apartemen atawa tetep