SARAN LEGAL



SARAN LEGAL

Pikeun ampir saratus taun minangka naon nu disebut ubar geus ngancik kana hiji global masalah hukum. Fenomena sosial, médis, budaya, jadi subyek législatif, penegak hukum, yudikatif jeung hukum kasulitan.

Salaku ubar legal masalah urang gawe di rupa-rupa kaayaan. Lamun ngarawat eta atawa ngurangan nyeri. Lamun ngabogaan fun. Lamun nalangsara ti kecanduan. Atawa ruku ‘ ka arah nu sangsara nu leuwih maranéhanana dipikacinta hooked dina jarum. Lamun meunang bantuan di klinik. Atawa portrayed cannabis daun dina scarves.

Jeung ogé lamun maranehna pariksa pikeun nunda di lantai di nightclub, dikirim pikeun ujian, dicokot kaluar ti saku dipelak a packet of powder bodas, nunda dina sidang, ditolak perlakuan médis, dicabut hak parental, leungit proyek anjeun.

Urang tempo hukum, atawa lawlessness. Korban cacad hukum atawa maranéhanana perverted make.

Website ieu dikandung salaku item garis hak asasi manusa bantuan. Tugas urang nyaeta pikeun méré saran, pikeun ngajar téknologi kaamanan, nu nunjukkeun katuhu lengkah pikeun mintonkeun kumaha hukum bisa gawé, ka assess prospek. Urang ngajaga hak, kabebasan jeung kapentingan sah tina unggal jalma, dipandu ku undang-undang, prinsip jeung norma hukum internasional.