SARAN LEGAL DINA HUKUM KULAWARGA



SARAN LEGAL DINA HUKUM KULAWARGA

Anjeun teu nyaho kumaha mungkir kabapakan, pikeun ménta kandangan, tarik nepi kasapukan prenuptial atawa sipat misah.

Pikeun meunangkeun bébas nasehat legal hukum kulawarga, Anjeun bisa chat dina ieu kaca

Ngan saukur ngagambarkeun masalah Anjeun jeung pengacara urang iyeu Anjeun dina mangsa nu bakal datang.

Di handap ieu daptar leutik ti isu hukum kulawarga, nu dilarapkeun ka urang:

Kumaha pikeun meunangkeun cerai lamun salaki teu méré cerai

Naon sipat dianggap sipat kakawinan

Sakumaha biasa sipat upami ieu dikaluarkeun dina salah sahiji spouses

Nya eta mungkin pikeun ngaku hiji pusaka (kurnia) diwariskeun pamajikan di nikah

Di nu kota bisa nuliskeun kana a nikah, nu cerai

Kumaha disinherit ngadopsi anak

Salaki(pamajikan) hayang meunang prenup kuring bisa nolak

Daptar anu teu tuntas, masalah bisa jadi rébuan.

Mention Special pantes téma bagian tina harta

Anjeun teu kudu ngandelkeun dina saran babaturan jeung acara televisi, sagalana dina kahirupan béda. Urang ahli hukum terampil moal bisa méré deui saran dina hukum kulawarga jadi Anjeun ngarti hak anjeun jeung kamampuhna pikeun ngajawab komo paling kompléks jeung intricate kaayaan