SARAN LEGAL DINA ISU PERUMAHAN



SARAN LEGAL DINA ISU PERUMAHAN

Upami anjeun gaduh nu mana wae nu kudu nangtayungan sipat maranéhanana jeung membela hak perumahan, mangka kontak pausahaan urang pikeun layanan hiji pangacara ku perumahan hukum.

Gawé babarengan urang bakal ngamimitian jeung saran legal dina isu perumahan, nu geus sadia boh di jalma jeung via Internet atawa telepon

Urang ahli hukum perumahan well-dipikawanoh dina loba kota nagara.Ahli hukum pikeun perumahan bakal gampang ngajawab sengketa jeung pamekar di pangadilan, bakal mantuan dina privatisasi tina perumahan, bakal membela hak kapamilikan jeung bakal mantuan dina sababaraha tugas sejen nu patali jeung perumahan jeung real estate