SARAN LEGAL DINA ISU PERUMAHAN



SARAN LEGAL DINA ISU PERUMAHAN

Dipercaya Agénsi real estate, di mana ngeunaan miara konsumén, moal ngalawan involvement di luar pituah pikeun isu kompléks. Upami anjeun geus dijieun hiji real estate deal saméméh, sarta dina hal ieu anjeun kudu nu mana wae nu masalah hukum, ahli mantuan anjeun bakal kudu. Teu ngaluarkeun kaayaan lamun anjeun geus gugat real estate kantor. Masalah ieu bisa pajeulit ku relokasi pausahaan anjeun di nagara sejen atawa kota sejen.

Pikeun ahli hukum real estate, saperti kasus nu bagian tina karya poean maranéhanana jeung pangalaman, sedengkeun nu awam maranéhanana sigana intractable.