SARAN LEGAL ONLINE



SARAN LEGAL ONLINE

Tapi, nu modern pace hirup sakapeung ngajadikeun eta mustahil pikeun allocate waktu nganjang ka kantor pengacara. Jadwal riweuh, sering jeung bisnis lila lalampahan, nyokot ngurus kulawarga, chores rumah tangga teu bisa nunda off. Jeung memang, saran hukum saperti teu mirip pikeun nyokot kurang ti hiji jam atawa dua Anjeun waktu, jeung ieu téh teu leutik teuing pikeun hiji lalaki riweuh. Tapi aya solusi!

Saran Legal online méré anjeun kasempetan pikeun ménta lengkep legal informasi ngeunaan masalah nu mana wae nu iraha wae merenah pikeun Anjeun, linggih dina layar monitor. A pengacara mumpuni atawa jaksa teu ngan bakal nyadiakeun nasehat online dina pertanyaan nu dipénta ku Anjeun, tapi baris ngalakonan hiji di analisis jero tina hukum jeung dokumén séjénna bakal mantuan dina nyieun perlu nyebutkeun, pernyataan, jeung banding.