SARAN LEGAL ONLINE KIRA-KIRA JAM



SARAN LEGAL ONLINE KIRA-KIRA JAM

Format paguneman telepon atawa susuratan anu merenah ngan pikeun travelers: salaku pengacara Anjeun, jeung nu pengacara jeung masalah Anjeun. Dina telepon pengacara, misalna, kamungkinan sakeudeung jawaban – nya eta pikeun nungkulan masalah Anjeun atawa teu, bisa di-estimasi «skala nu masalah,» jeung ngatur waktu jeung tempat pasamoan Anjeun jeung pengacara.

Email pengacara bisa méré sababaraha leuwih lengkep ngajawab, kitu mindeng masalah kajawab, jadi pengacara teu ngan tanggung jawab, lamun manéhna bisa mantuan kuring dina perkara ieu, tapi sakapeung nanyakeun clarifying patarosan jadi nu klien jeung pengacara nu ka pinuh nyiapkeun pikeun rundingan dina hiji pribadi pasamoan.

Nyiapkeun langsung pikeun mastikeun yén pengacara anu saperti teu mirip jadi siap papanggih jeung Anjeun «ayeuna», sanajan ieu pilihan teu digubris. Tapi, a pengacara geus rencanana karyana jadwal keur poé dihareupeun, nu, tangtu, anjeun sok bisa manggihan hiji bébas «jandela» dina raraga papanggih Anjeun. Rapat bisa dilaksanakeun salaku ka bar, jeung di hiji merenah nétral lokasi (saperti hiji kafé) ku pasini jeung pengacara a. A nganjang ka pengacara Anjeun di tempat tinggal téh kaasup luyu jeung sarat of code of etika of a pengacara.