SARAN LEGAL PIKEUN KACILAKAAN LALULINTAS



SARAN LEGAL DINA KACILAKAAN

Pituduh, ngeunaan laku lampah di kacilakaan:

Lamun aya anu tatu – nelepon Ambulan.

Geura-giru sanggeus kacilakaan, terusna luyu jeung klausa 2.5. Aturan jalan – eureun jeung teu toél mobil, ngahurungkeun alarm; teu pindah nu mana wae nu objék nu patali jeung kacilakaan jeung teu hayu batur pikeun ngalakukeun hal eta.

Teu tumiba ka cipanas «ngarti tanpa Pulisi», pastikeun pikeun nelepon pulisi.

Catetan kabéh saksi tina kacilakaan.

Teu mintonkeun polisi na jahiliah tina aturan Protokol kur ‘ an bisa dipake.

Teu ninggalkeun inspectors sorangan jeung pihak séjén pikeun kacilakaan.

Teu némbongkeun teuing alus pangaweruh hukum jeung order pendaftaran kacilakaan kandaraan. Leutik omissions a kur ‘ an polisi dina persiapan Protokol bisa mantuan dina mangsa nu bakal datang pikeun ngajawab pasualan dina kahadean anjeun.

Pastikeun yén sadaya karuksakan ka wahana anjeun kacatet dina menit.

Teu asup mana wae nu dokumén nu hartina anjeun lepat lamun teu husus yén anjeun teu satuju jeung kaputusan nu kur ‘ an jeung pas mungkin, kontak mumpuni pangacara.